Anul acesta Mos Craciun a venit mai devreme la Biblioteca Judeteana

0

Luni, 15 decembrie, la Centrul Cultural «Ionel Perlea», pentru o ora Biblioteca Judeteana a fost gazda unor superbi elevi de clasa I si clasa a III-a, carora le-au fost alaturi doamnele invatatoare Musat Elena, respectiv Simion Iulica, de la Liceul de Arta Ionel Perlea Slobozia.
Evenimentul, numit «Iata, vin colindatorii!», a decurs intr-o atmosfera de sarbatoare, avand ca tema traditia colindelor. Evenimentul s-a fost desfasurat in parteneriat cu Centrul Cultural Ionel Perlea Liceul de Arta Ionel Perlea Slobozia.
Copilasi au cantat colinde si au recitat poezii in jurul bradului, fiind premiati de Mos Craciun cu un dar, modest ca pret dar… nepretuit ca valoare : cate un volum din «ALICE IN TARA MINUNILOR», de Caroll Lewis. Sponsor generos, ziarul «Cotidianul». Trei fetite au primit premii speciale pentru referatele pe tema sarbatorilor de iarna : Alexandra Anda pentru «Seara de Craciun», Busuioc Oana pentru «Miracolele iernii» si Antoneac Ana pentru «Bucuriile iernii».
Elevii celor doua clase au promis directoarei Bibliotecii Judetene, doamnei Racoviteanu Mihaela, ca vor veni in numar mare la biblioteca pentru a imprumuta carti.
In tot timpul activitatii, cei prezenti au putut admira miniexpozitia cu carti pe tema colindelor, colaje si picturi pe aceeasi tema, executate de elevii claselor I si III de la Liceul de Arta Ionel Perlea.
Doamna directoare Racoviteanu a prezentat atat elevilor cat si doamnelor invatatoare o carte de colinde numita «Folclor din Giurgeni».
La sfarsitul evenimentului copilasii au primit bomboane pentru minunata lor interpretare artistica.
 
Oana Rodica NECULA

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.