APLAUDACI PENTRU PRIMARUL COMUN

0

Am venit in Slobozia, din Ardeal, printr-un concurs de imprejurari familiale, in anul 1962, pe cand incepeam clasa a II-a. Unde era atunci primarul comun?

Acest amanunt, nesemnificativ pentru unii, este important pentru cele ce urmeaza sa relev in continuare, ca fiind in cunostinta de cauza.

Asadar: am avut placerea, sau ne…, sa cunosc personal toti primarii Sloboziei anilor ’70-’80, cu bunele si relele lor si va spun cu mana pe inima ca nu am cunoscut vreunul sa manifeste public tupeul primarului comun.

Desi ne cunoastem personal, nu am nimic de impartit cu personajul agramat Gabi Ionascu, primarul comun.

Sa intru in subiect: De obicei ascult postul de radio local CAMPUS (cu horoscopul acestei zile, pardon!), un post care zice ca stie ce vreau.

Inteleg perioadele de campanie electorala, inteleg sa fie invitati in studio diverse personlitati politice sau a. Apreciez ca interesanta emisiunea d-nei TUDOR “AGENDA PUBLICA, doar ca il invita cam des pe d-l Gabi (sic!).

Primarului Sloboziei i s-a cam urcat la cap, crezand ca daca a fost re (mi, fa,…) ales isi poate permite orice.

Urmarindu-i de-a lungul anilor ascensiunea politica pe care, trebuie sa recunosc, a avut-o, d-l Gabi Ionascu a devenit, treptat, omul zilelor noastre: mincinos, tupeist si arogant, ca sa ma exprim elegant.

Daca in campaniile electorale nu stia ce sa mai promita pentru a convinge electoratul (si a reusit) despre cum va fi el primarul tuturor slobozenilor, indiferent de optiune, in emisiunea de marti, 26.05. a.c, si-a dat arama pe fata.

Lasand la o parte acel nondialog cu “ascultatorul” Radu Paros, ex viceprimar care, la randul sau, vrea sa ne explice competenta sa in toate cele (de ce n-a facut-o cand era mare crai?!), asupra unor interese aflate undeva la mijloc (sau de la brau in jos), mi-a fost dat sa-l aud pe d-l primar admonestand-o pe realizatoarea emisiunii ca daca…

La un capat al firului telefonului redactiei s-a auzit vocea unei doamne care a avut “indrazneala ” sa ceara primarului mai multa exigenta si fermitate in combaterea actelor reprobabile de care Slobozia nu duce lipsa. Folosind un ton ceva mai agresiv, e adevarat, probabil motivat, doamna interlocutor a reusit sa-l scoata din “tatani” pe primarul tuturor slobozenilor.

Enervat la culme, primarul i-a cerut doamnei sa se prezinte. Da, Radu Ana din “500”, expert contabil, sau cam asa ceva.

Acelasi primar comun a avertizat-o pe “doamna Clementina” ca, pe viitor, sa nu indrazneasca sa-l mai invite daca nu face o preselectie a celor care vor sa intre in direct.

Vezi-Doamne, el, primarul comun, nu poate accepta sa i se adreseze cineva pe un asemenea ton; cum poate ALEGaTORUL sa-si permita sa-l ia la rost?! Asta este permis doar in campanie. Dupa aceea, fuck you!

Asijderea, PRIMAR COMUN!

 Soare SORIN  

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.