FETESTI – ANL-urile, prea scumpe pentru actualii chiriasi

2

Persoanele care locuiesc cu chirie la blocurile ANL (BN5 si BN6) din strada Jandarmeriei si care au depasit varsta de 35 de ani, ar trebui sa plateasca suma de 7,64 lei /mp suprafata utila/luna . Aceasta numai in conditiile in care isi pastreaza statutul de chiriasi. La expirarea perioadei de inchiriere de 5 ani de la data repartizarii locuintelor, ctractele pot fi prelungite pe o perioada de inca un an, dar la pretul pietei.

Deoarece mai multi fetesteni s-au plans alesilor locali ca noile tarife sunt prea mari comparativ cu veniturile lor (aprox. 300 lei/luna, pentru o garsoniera), proiectul de hotarare privind determinarea chiriei a fost amanat pentru urmatoarea sedinta.

Primarul Gheorghe Catrinoiu a precizat ca ar exista doua solutii pentru aceasta problema : o eventuala interventie la Agentia Nationala pentru Locuinte si negocierea unor sume mai mici sau identificarea unor oportunitati la nivel local.

Adela Simona GHERGHE 

2 comentarii

  1. Domnilor alesi locali din municipiul Fetesti nu cumva la solicitarea repartitiei unei garsoniere sau unui apartament categoriile favorizate erau cele cu venituri mici si fara proprietati ? Cum ramane cu masinile aflate in parcarea blocurilor ANL , masini ce apartin categoriilor mai sus mentionate ? NU CUMVA VOR SA LOCUIASCA GRATIS??????????

  2. Este clar ca unii s-au invatat sa traiasca pe spinarea altora. Daca s-au stabilit niste conditii pentru domnii locatari, atunci sa le respecte. Cati dintre noi nu au un acoperis deasupra capului si locuiesc cu chirie la preturi greu de sustinut? Vechea administratie a repartizat locuintele dupa spranceana. Trei milioane de lei ,pentru o garsoniera in care locuiesti cu chirie este o suma mica pe langa spaga pe care ati dat-o ca sa primiti o locuinta. Nu este asa, d-na Ionescu?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.