Handbal, divizia A – CSM Slobozia, o noua victorie in deplasare: 32-26 la CSM Bucuresti

0

A fost, dupa cum ne spune profesorul Marian Simion, antrenorul principal al echipei, cel mai bun meci din acest sezon al echipei noaste. Superioritate pe toate planurile ale formatiei din Slobozia, dar si un bun prilej de a proba potentialul intregului lot, toate jucatoarele evoluand mai mult sau mai putin. O victorie fara dubiu, o victorie care ne da sperante pentru viitor.
Profesorii Emilia si Marian Simion au utilizat formatia: Elena Popovici, Andreea Nica (portari), Alina Baciu, Andreea Dincu (un gol), Marie Jeanne Kandamari un gol, Monica stefan 2 goluri, Jeni Dragan , Alexandra Preda 10 goluri (4 din aruncari de la 7 metri), Raluca Bacaoanu 2 goluri, Irina Simion 8 goluri, Cristina serban, Lidia Goanta 2 goluri, Irina Draghia 5 goluri, Ioana Mazilu 1 gol.
In minutul 5 fetele noastre conduceau deja cu 3 goluri, si pana la finalul partidei nu am mai cedat conducerea, cea mai mare diferenta inregistrandu-se in minutul 38, 12 goluri in avans pentru Slobozia.
Cum am mai spus, profesorii Simion au rulat tot lotul avut la dispozitie. Fetele noastre au avut o evolutie aproape fara greseala, au evoluat cu o ambitie extraordinara, beneficiind si de doua portarite aflate in forma extraordinara. A fost, de altfel, cea mai buna evolutie a formatiei slobozene din Divizia A, cu jucatoarele care au venit din Bucuresti la Slobozia, dar care nu au nimic de regretat ca au parasit Capitala pentru o formatie mica, din provincie, dar unde au cum sa-si puna in valoare talentul.
Duminica, la Slobozia, in ultimul meci al turului, CSM va primi replica formatiei HCF Piatra Neamt.

CLASAMENTUL SERIEI
1. stiinta Bacau 12p
2. National Rm. Valcea 10p
3. CSM Slobozia 8p
4. CSM Bucuresti 8p
5. HCF Piatra Neamt 6p
6. ACTIV Ploiesti 2p
7. CSM Sf. Gheorghe 0p
8. Universitatea Targoviste 0p

Constantin TACHE

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.