IALOMITENII, FRUNTEA GALEI FOTBALULUI ROMANESC – Dan Petrescu antrenorul anului, Mihai Stoica presedintele anului

1

Toata lumea buna din fotbalul romanesc si-a dat intalnire joi, 11 dec la clubul Level din Bucuresti, pentru a celebra intalnirea anuala din cadrul Galei fotbalului. Fotbalisti, conducatori, ziaristi si reporteri sportivi, cu totii au vrut sa fie prezenti la inmanarea premiilor anuale, oferite cu generozitate de Asociatia Fotbalistilor Romani si Clubul Sportiv al Jurnalistilor. Ca si anul trecut, Adrian Mutu a fost desemnat fotbalistul anului (la mare lupta cu Cristi Chivu si Dorin Goian), in vreme ce Dan Petrescu, antrenor laUnirea Urziceni, a primit premiul pentru cel mai bun antrenor al sezonului.
Acesta a venit direct de la Londra, unde, cu o zi inainte, a comentat pentru un post TV din Anglia meciul Chelsea-CFR Cluj. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir i-a inmanat presedintelui de la Unirea Urziceni, Mihai Stoica, premiul dedicat celui mai bun conducator de club al anului. “Este un moment in care aveam nevoie de asa ceva. Unirea Urziceni a demonstrat cel putin in aceasta editie de campionat ca este cea mai buna echipa din tara. Faptul ca in ultimul minut al turului am primit un gol hilar nu schimba cu nimic datele problemei. Chiar daca suntem la un punct de Dinamo, eu cred ca am fost cea mai frumoasa echipa. Acesta este al doilea premiu din viata mea, dupa cel castigat anul trecut, dar, cu siguranta, este cel mai important!” , a declarat Stoica dupa primirea premiului.

Slobozeanul Prepelita, revelatia anului
Alte premii acordate in cadrul galei: Bogdan Lobont – cel mai bun portar, Ionel Danciulescu – atacantul anului, Alexandru Tudor – arbitrul anului, Cristian Tanase – ascensiunea, Andrei Prepelita – revelatia, Ioan Neculaie – investitorul anului, Anghel Iordanescu – pentru cariera de antrenor, Constantin Gheorghe – pentru cariera in arbitraj, Paul Cazan si Adrian Ilie – pentru cariera in fotbal, Constantin Dinu (Ziua) – editorialistul anului, Alin Buzarin (Gazeta Sporturilor) – ziaristul anului, Valentin Moraru (Sport.ro) – cea mai buna emisiune sportiva, Emil Gradinescu (GSP TV) – comentatorul anului. Rapidisti celebri, Rica Raducanu, Teofil Codreanu si Ionel Pop au primit din partea lui Nicolae Manea premiile de excelenta “Nicolae Dobrin”. Rica(ialomitean prin nastere) nu a uitat, in stilul sau caracteristic, plin de umor si veselie, sa multumeasca celui care are grija ca toate fostele glorii rapidiste sa aiba o viata decenta si linistita dupa pensionare. Si l-am numit aici pe Nicu Gheara, presedintele Asociatiei fotbalistilor romani.

Claudia Neghina, prezentatoarea spectacolului

Decernarea premiilor a fost prezentata intr-o maniera deosebita tot de o ialomiteanca, fotomodelul Claudia Neghina (imaginea autoturismelor Jaguar in Romania), care impreuna cu Radu Maxim au imprimat show-ului o nota aparte de eleganta si rafinament.
Nu au lipsit momentele artistice de valoare si un excelent concurs de Miss, prezentat cu rafinamentul deja cunoscut de Monica Columbeanu. Frumoasa anului a iesit Laura Soica, o tanara de 21 ani din Lehliu Gara, care va reprezenta Romania la concursul Miss Univers de anul viitor.
Au cantat ultimele hit-uri de pe posturile muzicale TV Elena si Laurentiu Duta. Totul intr-o atmosfera distinsa si lipsita de stress-ul vietii cotidiene.
 
Puiu CRETU

1 comentariu

  1. au fost mai multi ialomiteni decat ati scris voi. L-ati omis pe Constantin Dinu de la Ziua, care mi-a fost coleg la un liceu din Bucuresti si e din Bordusani. Mare pramatie era de pe atunci

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.