Luna curateniei, la Fetesti

0

Primaria Municipiului Fetesti lanseaza, in perioada 15 martiea – 15 aprilie, un program de responsabilizare in randurile populatiei a nevoii existentei unei localitati curate. 

Demersul se numeste “Luna Curateniei” si va consta in actiuni de igienizare a numeroase zone din Municipiul Fetesti. Pe langa echipele de salubrizare formate din beneficiarii ajutoarelor sociale si personalul D.A.D.P, deja existente, Primaria va coopta si voluntari din scoli si licee. “Ne propunem ca, in perioada aceasta de o luna, sa adunam cat mai multe gunoaie din orasul nostru. Avem nevoie de o astfel de campanie pentru ca asa putem face mult mai multa curatenie, intr-un timp foarte scurt.”, declara Primarul Municipiului Fetesti, Gheorghe Catrinoiu.

Pe langa igienizarea orasului, campania “Luna Curateniei” isi propune, ca scop secundar, sa trezeasca in randurile fetestenilor si constiinta civica. “Trebuie sa intelegem cu totii ca nu putem arunca gunoaiele asa, oriunde. Am instalat cosuri pe cele mai multe strazi, asa ca putem macar sa ne ducem hartiile sau orice fel de gunoi la acestea” adauga primarul Gheorghe Catrinoiu.

Ramane de vazut daca fetestenii vor raspunde apelului administratiei publice locale si daca vor da o mana de ajutor echipelor antrenate in actiunea de infrumusetare a orasului.

Adela Simona GHERGHE 

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.