Micutii fotbalisti de la CSS Slobozia, comportare remarcabila la Memorialul „Gheorghe Ola”

1

In zilele de 27 si 28 noiembrie 2008, C.S.S Slobozia a participat la Memorialul „Gheorghe Ola”, competitie organizata de Federatia Romana de Fotbal rezervata grupelor de copii si juniori nascuti in anii 1998 si 1999. Echipele C.S.S Slobozia au fost repartizate pentru etapa de zona in doua grupe foarte puternice, alcatuite din echipele: Petrolul Ploiesti, L.P.S Buzau, Gloria Buzau, F.C Petrolul ’95 Ploiesti si C.S.S Dunarea Giurgiu. Aceasta etapa s-a disputat la sala Polivalenta din Ramnicu Sarat. Jocurile au fost viu disputate, fiecare echipa incercand sa-si adjudece primul loc in grupa, loc ce asigura participarea la turneul final. Echipele C.S.S Slobozia pregatite de prof. Constantin Prepelita si Ionescu Ion au avut o prestatie peste asteptari, tinand cont ca intreaga competitie s-a tinut in sala iar echipele slobozene nu beneficiaza de nicio sala de sport pentru a se putea pregati in mod corespunzator pentru astfel de competitii rezervate copiilor.

Echipa 1998 a ocupat locul III in grupa in urma jocurilor disputate si incheiate cu urmatoarele rezultate: 1-5 cu FC Petrolul ’95 Ploiesti, 2-3 cu L.P.S Buzau; 6-1 cu C.S.S Dunarea Giurgiu. Golurile echipei noastre au fost inscrise de Parvu, Baicoianu 3, Alexandru, Iftinca in meciul cu Giurgiul, Alexandru cu Ploiesti si Baicoianu si Cositoru cu LPS Buzau. Echipa 1999 s-a clasat pe locul II in grupa, la egalitate cu prima clasata – Gloria Buzau, aceasta calificandu-se mai departe datorita rezultatului din jocul direct favorabil celor din Buzau, insa echipa C.S.S Slobozia a incantat prin joc si daruire, in opinia tuturor fiind considerata cea mai buna din grupa si numai marile si numeroasele ratari ale micilor fotbalisti slobozeni din jocul cu Gloria Buzau a facut ca echipa C.S.S Slobozia sa nu se califice mai departe. Locul doi a fost ocupat in urma rezultatelor: 0-2 cu Gloria Buzau; 1-0 cu Dunarea Giurgiu si 2-0 cu Petrolul Ploiesti, golurile fiind marcate de Cristea Valentin si Dobre Gabriel. Cele doua echipe au avut in componenta urmatorii copii: 1998: Zanca, Bordei, Parvu, Cositoru, Dragomir, Panait, Iftinca, Alexandru, Baicoianu, Cazacu. 1999: Negroiu, Iancu, Cristea V., Cristea A., Popescu, Dobre, Gherinda, Checiu, Ogrezeanu, Dorobantu, Florea, Lemnaru, Nita, Iamandi. 

Iata ca C.S.S Slobozia face inca o data dovada ca aici se munceste cu profesionalism si ca ramane in continuare cel mai puternic si important centru pentru descoperirea si cresterea tinerelor talente ale municipiului Slobozia. Dar, mai ales, sa nu omitem numele celor doi antrenori, Constantin Prepelita si Ion Ionescu, care, rara avis astazi pe meleagurile noastre, continua cu incapatanare sa descopere copii talentati in fotbal si sa-i cizeleze cu migala pentru viitoarele performante. 

Constantin TACHE

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.