O noua gradinita de 200 de locuri, in cartierul Pepiniera

0

Inca un proiect privind aprobarea unui studiu de fezabilitate pentru o noua gradinita s-a aflat in mapa cosilierilor locali la sedinta ordinara din lina octombrie.
Proiectul se refera la construirea unei gradinite cu 200 de locuri in cartierul Pepiniera.
Lucrarea care se intentioneaza a se realiza sa afla pe lista de investitii pe anul 2008.Constructia, asa cum reiese din descrierea in cuvinte, se prezinta foarte frumos.Adica la parter vor fi sali de clasa, cabinete medicale, grupuri sanitare pentru persoane cu handicap, vestiare, sala de mese.Apoi la etaj vor fi cabinetele pentru directori, contabilitate, administratori si educatori, depozit pentru materiale diodactice si cine stie mai ce.
S-a ajuns la concluzia ca este necesara realizarea acestei lucrari deoarece spatiile existente in present cu functiunea gradinita, sunt insuficiente pentru desfasurarea activitatii educationale pentru prescolari, clasele avand spatii reduse si totodata insuficiente pentru numarul mare de copii din zona.
Cand e vorba de educatie, banii investiti nu mai conteaza.Cel putin asta au demonstrat consilierii locali cand au aprobat acest proiect de hotarare.
 
Oana SERBAN

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.