Premierului ii place sa apara pe sticla

0

Aceasta este concluzia pe care poti sa o tragi cu usurinta, plecand de la faptul ca premierul, aflat miercuri la Fetesti, a preferat sa acorde un interviu in exclusivitate unui post de televiziune din Slobozia, in timp ce ceilalti jurnalisti ialomiteni asteptau revoltati la usa.
Cu siguranta ca nu este acesta este cel mai interesant moment legat de prezenta la Fetesti primului ministru Calin Popescu Tariceanu. Este cunoscut faptul ca in ultima perioada Fetestiul a beneficiat de fonduri guvernamentale care au fost alocate pentru reabilitarea si modernizarea unor unitati scolare precum si pentru realizarea unor lucrari de infrastructura. Tariceanu a vrut sa vada care este modul in care s-au gestionat aceste fonduri dar si cum se deruleaza campania electorala a candidatilor PNL, participand la festivitatea de lansare a acestora, organizata in parcul central al Fetestiului: ”Am stat de vorba si cu echipa de campanie, cu candidatii mei care participa la alegeri si ma bucura ca anumite lucruri au fost deja facute. Asfaltarea strazii principale din oras este un lucru care trebuie laudat si aici trebuie sa subliniez meritul primarului care dupa preluarea mandatului s-a apucat de treaba. Sigur ca avem fonduri importante pe care le-am acordat tuturor localitatilor cu venituri mai reduse din tara. Vom continua cu programul de investitii in educatie, mai exact in infrastructura scolara.” a precizat Calin Popescu Tariceanu.
In parcul central al Fetestiului s-au strans aproximativ trei sute de oameni. Premierul le-a vorbit despre dezvoltarea economica a Romaniei, despre crearea de noi locuri de munca, despre atragerea de investitii in zona noastra. El a declarat ca au fost create peste 600 de mii de locuri de munca, si ca acestea s-ar putea dubla in urmatorii patru ani. Marirea salariilor profesorilor „este un proiect nerealist care va duce spre cresterea inflatiei” a mai declarat premierul.
O parte dintre oamenii cu care am stat de vorba mi-au spus ca nu sunt in totalitate de acord cu discursul primului ministru, considerand ca ar trebui sa fie mai convingator cu adversarii politici in privinta majorarilor salariale.

Adela Simona GHERGHE

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.