Sa-l ajutam pe Adrian!

0

Un baietel de 11 ani, din Fetesti are nevoie de ajutorul fiecaruia dintre noi. Se numeste Adrian Marius si drama lui a inceput in urma cu trei ani. Bunica lui povesteste ca era un baietel energic, plin de viata, constiincios si obtinea mereu rezultate foarte bune la invatatura. Asta pana intr-o zi,cand, jucandu-se cu alti copii au aruncat cu pietricele si au lovit parbrizul unei masini. Soferul a coborat furios din autoturism si l-a apucat pe Adrian de guler, ducandu-l in fata bunicii. Dupa doua saptamani de la acest incident baietelul s-a schimbat. Au aparut probleme de vorbire si de comportament. Familia a mers de urgenta cu baiatul la un spital din Bucuresti unde a fost diagnosticat cu panencefalita screlozanta subacuta, provenind de la anticorpii rujeolici si din cauza socului pe care l-a avut.
De atunci si pana acum, Adrian a fost internat in mai multe clinici din tara si din strainatate. Tatal lui a lucrat in Italia, dar acum din cauza ca este somer nu mai are bani sa suporte cheltuielile necesare pentru tratament.
Toti cei care, pot sa-i ofere putina bucurie si speranta de insanatosire pot sa depuna orice suma in contul bancar: RO 30 BTRL 02301201 K96014XX, deschis la Banca Transilvania.
Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre acest caz puteti sa sunati la numarul de telefon al familiei lui Adrian – 0243.362.388. ( fam. Chivu, str.Ponoarelor, nr.3).

Adela Simona GHERGHE 

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.