Saptamana micului pieton, la Fetesti

0

Echipe formate din cate cinci elevi de la toate scolile din Fetesti, au participat, vineri, la un concurs pe teme rutiere. Evenimentul, organizat de Primaria si Politia Municipiului Fetesti in parteneriat cu Inspectoratul Judetean de Politie si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, a fost prilejuit de “Saptamana micului pieton”. 

In cadrul concursului s-au desfasurat trei probe si anume cea de examinare teoretica (a constat in completarea unui chestionar rutier), cea de indemanare (biciclistii au trecut printre jaloane) si cea mai grea proba, dupa spusele copiilor, traseul.

Juristul Marcela Stan (D.G.A.S.P.C.), comisarul Constantin Cazacu (I.J.P.), inspectorul principal Mariana Iacobescu si subcomisarul Lucian Gheorghe (Politia mun. Fetesti) au fost membrii juriului. Dupa ce i-au instruit pe concurenti si le-au urmarit evolutia la cele trei probe, examinatorii i-au desemnat pe castigatori.

Premiul I l-a obtinut echipajul Scolii nr. 3. Pe locul al II-lea s-a clasat echipa de la Scoala nr. 1, iar reprezentantii Scolii nr. 8 au obtinut premiul al III-lea.

Copiii s-au bucurat de premiile oferite de organizatori dar si de cele pregatite de un sponsor local.

Este pentru prima oara cand la Fetesti se organizeaza o actiune de acest gen, cu participarea tuturor scolilor.

 Adela Simona GHERGHE

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.