Se fac inscrieri la Clubul Sportiv Satori

1

Clubul Sportiv Municipal Satori din Slobozia si-a demonstrat de nenumarate ori valoarea prin rezultatele obtinute de sportivii pregatiti aici. Obisnuiti cu marile competitii sportive europene si internationale, copiii pregatiti la clubul sportiv Satori nu si-au dezamagit antrenorii si au dobandit prestigioase titluri. Dar, pentru a ajunge la astfel de rezultate este nevoie de multa munca si multe ore petrecute in sala de sport. Iata ce ne spune domnul antrenor Chitu Adrian despre cum se fac inscrierile la cursurile de karate: “Facem doua cicluri de inscrieri, unul adresat copiilor cu varsta minima de sapte ani. Antrenamentele de desfasoara in Sala de Sport din incinta Stadionului Municipal. Este o sala cu toate dotarile.”

Iata care sunt obiectivele si avantajele unui curs de karate: initierea in domeniul artelor martiale, dezvoltarea calitatilor motrice, cum ar fi viteza, indemanare, forta si rezistenta, marirea capacitatii de concentrare. Pe langa toate aceste avantaje, mai aveti posibilitatea obtinerii de performante sportive atat la nivel national cat si international. Marturie in acest sens stau performantele obtinute cu seriile anterioare despre care ne vorbeste cu mandrie antrenorul Chitu Adrian: “Anul trecut au fost castigate cateva titluri de campion national la copii, pentru ca numai copii avem. La noi exista un fel de moda, copiii cand cresc pleaca la facultate si atunci nu ai cum sa ai grupe de seniori. In afara campionatelor nationale, am participat si la Campionatul Mondial de copii de la Lido de Jesale, din noiembrie 2008 si avem un loc doi mondial obtinut de Racoviteanu Vicentiu, un loc trei mondial obtinut de Nita Liviu si un alt loc opt mondial cu Alexandru Buterez. Acestea sunt cele mai bune rezultate ale Clubului din 1990 incoace. Ca orice club serios, ne ocupam in continuare de antrenamente. Pentru ca performanta sa existe, trebuie sa existe selectie si antrenamente. Practic, acum ne alfam in faza de inscrieri. In perioada 1-15 martie se fac inscrierile. O persoana inscrisa va plati o cotizatie lunara de membru, care inseamna 50 de lei lunar. 

Acestea fiind spuse, va indemnam sa faceti cat mai mult sport, fie el de performanta sau nu. 

Oana SERBAN 

1 comentariu

  1. Salutare, am trecut putin de varsta de 40 de ani si m-am mutat de curand in Slobozia din Constanta, iar acolo am practicat vreo doua luni karate shotokan si mai urma sa dau un examen pentru centura galbena dar nu am reusit sa ajung la acel examen. Nu sunt incepator, am mai practicat inainte de asta dar cu multi ani in urma cred ca vreo 6 sau 7 ani in Calarasi cu Sensei Trifu Victor, intre timp m-am axat mai mult pe alergare jogging peste 20 de km distanta. Am vazut pe site si am auzit ca va axati mai mult pe antrenarea copiilor, antrenati si seniori? As avea sansa sa ma inscriu si eu? Pentru mine karate shotokan a fost si este un sport care odata ce am inceput sa il practic ma fascineaza si nu cred ca mai pot renunta vreodata la el. M-am mai antrenat si singur, dar e monoton daca faci parte dintr-un grup si nu ai un antrenor. Astept un raspun daca se poate. Va multumesc!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.