Spicul Colilia- Victoria Tandarei 2-0. Victoria Tandarei pierde teren in lupta pentru promovare

0

Sambata, 1 noiembrie, cu incepere de la orele 14:00, Spicul Colilia a intalnit pe teren propriu Victoria Tandarei intr-un meci ce a contat pentru etapa a XIV-a in Liga a IV-a. Oaspetii au inceput in forta si in minutul 4 Bartoc Marius trimite mingea in bara dreapta dupa un sut de la aproximativ 13 metri. Replica Spicului nu s-a lasat mult asteptata si un minut mai tarziu Mirea Mihai executa perfect o lovitura libera, dar portarul Stroe Cornel respinge in-extremis. In minutul 12, Ciobotaru Relu suteaza slab din pozitie de singur cu portarul si nu reuseste deschiderea scorului. In minutul 28, Herea Robert suteaza de la 17 metri pe langa poarta Victoriei Tandarei. Cinci minute mai tarziu Cioroiu Costel de la gazde intra in locul lui Ivan Dumitru, care dupa un duel la minge nu a mai putut continua partida. Un minut mai tarziu, Manta Dan suteaza periculos, dar mingea trece un pic pe langa bara din dreapta. Cel de-al doilea mitan gaseste gazdele in atac, acestia ratand o ocazie monumentala in minutul 47 prin Mirea Mihai, care cu putin nu a reusit sa il invinga pe Stroe. Doua minute mai tarziu Dinu Gheorghe inscrie, dar golul nu este validat, acesta fiind marcat din pozitie de offside. In minutul 52, Stroe gafeaza, mingea ajunge la Profir Ionel, care centreaza perfect, dar Mirea Mihai nu ajunge la minge. Trei minute mai tarziu, cel mai periculos jucator al Victoriei Tandarei, Dinu Gheorghe trimite mingea putin pe langa bara din stanga portii aparate de Moise. In minutul 59, Spicul Colilia beneficiaza de o lovitura libera, Mirea Mihai executa, zidul deviaza, balonul ajunge la Voinitchi Radu, care deschide scorul. Vrand sa transeze meciul si sa duca scorul la 2-0, Spicul se arunca in atac, dar Neagu Cristian trimite putin pe deasupra portii. Cinci minute mai tarziu, Herea este inlocuit de catre Gheorghe Stefan. In minutul 79, Victoria a fost foarte aproape de a egala, dar Moise si-a facut si de aceasta data datoria si a intervenit spectaculos. Trei minute mai tarziu, Gheorghe Stefan suteaza, dar mingea este respinsa in corner; Mirea Mihai executa excellent, dar Stroe respinge in-extremis. In minutul 88, Doctoru‘ (Gheorghe Stefan) trimite putin pe langa poarta oaspetilor; prima faza reusita a lui Gheorghe de la intrarea sa in teren. In prelungiri, Ciobotaru Relu inchide tabela reusind sa inscrie pentru 2-0 dupa o actiune personala, in care a pierdut si a recuperat mingea. Tot in prelungiri, Voinitchi Radu a vazut al doilea cartonas galben, pentru injurii, si a fost eliminat.
Componenta formatiilor:
Spicul Colilia:
Moise; Barda; Popa; Profir I; Nicolae; Herea; Voinitchi; Mirea; Ivan; Ciobotaru; Neagu. Rezerve: Musat; Gheorghe; Petrache; Profir D.
Victoria Tandarei:
Stroe; Coman; Manta; Dinu; Petre; Pana; Petcu; Bartoc; Constantin; Mitrache; Dragomir. Rezerve: Popa; Stoica.
Meciul a fost arbitrat la centru de catre Aron Rodel, ajutat la cele doua linii Chiojdoiu Paul si Bazac Marius.Etapa a XV-a, 8 noiembrie, ora 12 juniorii, 14 seniorii: Players – Bordusani, Brazii – Reviga, M. Buzau – Platonesti, Barcanesti – Ion Roata, Boranesti – Colilia, Tandarei – Abatorul, Rapid – Axintele, Traian – Amara, Viticola – Salcioara.

Dan Marius TRICA

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.