Succese ale scrimerilor slobozeni la Iasi – MEDALII LA CUPA FEDERATIEI SI LA TURNEUL INTERNATIONAL «MEMORIALUL PUTNEI»

0

Sala sporturilor din Iasi a fost gazda, la finele lunii noiembrie, a intrecerilor de scrima proba sabie, feminin si masculin, categoria cadeti (13-17 ani), din cadrul Cupei Federatiei. Rezultatele obtinute de sabrerii ialomiteni :
• Mihaela Bulica (CSS Slobozia – Steaua Bucuresti) locul I, Cristina Costandache (CSS – CSM Slobozia) locul IV, Loredana Dinu (CSS –CSM) locul VI, la juniori.
• Cristina Costandache, locul III, sabie, cadeti.
• Iancu George, locul II, Stefanita Dutescu, locul IV, sabie masculin, cadeti.
In cadrul turneului international de sabie seniori «Memorialul Putnei» s-au prezentat sportivi din Ucraina, Turcia, Grecia si Romania. Mihaela Bulica s-a dovedit din nou a fi cea mai buna, urcand pe prima treapta. Dublul succes al sportivei noastre demonstreaza ca anul 2008 a fost unul de exceptie pentru Mihaela, care a obtinut bronz la Campionatele Europene de tineret, dar si aur si argint la Balcaniada de juniori. In urma acestor rezultate deosebite Mihaela Bulica si Loredana Dinu (la numai 13 ani!) vor participa la un stagiu de pregatire impreuna cu lotul national, la Poiana Brasov, in perioada 8-18 decembrie.
 
Constantin TACHE

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.