Un barbat din Urziceni, inarmat cu un cutit de bucatarie, a vrut sa-si faca singur dreptate

0

Conform informatiilor furnizate de catre domnul Alexandru Constantinescu, ofiter de relatii publice al IJJ Ialomita, saptamana trecuta, in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 00.15, un echipaj de jandarmi din municiupiul Urziceni a intervenit in imobilizarea si retinerea unui barbat care, dupa ce a amenintat cu un cutit mai multe persoane ce se aflau pe peronul garii din Urziceni, a incercat sa intre in conflict si cu militarii jandarmi.
Jandarmii ce patrulau in zona garii din Urziceni l-au observat pe respectivul barbat tinand un cutit de bucatarie in mana cu care ameninta si adresa injurii unui grup de oameni. In urma mai multor somatii carora agresorul nu le-a dat importanta, jandarmii au recurs la dezarmarea si imobilizarea sa. Barbatul a fost dus la sediul Jandarmeriei pentru verificari, in urma carora s-a aflat ca se numeste B.Gigi, in varsta de 26 de ani, din Urziceni. Acesta a declarat motivul faptei sale, si anume ca a fost o urmare a unei altercatii cu o persoana in urma cu cateva ore, iar la revederea acesteia s-a hotarat, intr-un moment de pierdere a ratiunii, sa-si faca dreptate singur, fara a se mai gandi la justitie si la urmarile faptei sale. Astfel, agresorul s-a deplasat la domiciliul sau pentru a lua un cutit de bucatarie, de 25 cm, si s-a intors la locul unde se afla persoana cu care era in conflict.
Din fericire, incidentul nu a avut urmari grave, iar in prezent barbatul se afla in cercetare de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Urziceni, jandarmii intocmindu-i actele permergatoare sub aspectul unor fapte susceptibile de “ultraj contra bunelor moravuri” si “port de arme albe”.
Inspectoratul de Jandarmi Ialomita face si de aceasta data un apel catre cetatenii care intampina incidente de acest gen, sau pentru altele care necesita sprijinul imediat al jandarmeriei, sa apeleze numarul de telefon 112.
 
Oana Rodica NECULA

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.