UNIREA SLOBOZIA pierde la FARUL II CONSTANTA

0

Din pacate, slobozenii nu au avut o evolutie buna la Constanta, in fata echipei a II a Farului, si s-au indepartat la opt puncte fata de liderul Steaua II Bucuresti, aceasta fiind singura invingatoare din seria a II in deplasare.
Gazdele au deschis destul de repede scorul, minutul 10, apararea noastra respingand un sut, deviat apoi, iar Calin scapa singur si il executa pe portarul Dobre (transferat de la PREFAM Modelu). La 1-0 avem trei mari oportunitati de a egala, dar ratam cu mare seninatate. In prima repriza Panait tinteste bara, iar Radu, din numai doi metri, trage pe langa. In repriza secunda un balon centrat il depaseste pe portarul constantean, ajunge la Rusen, dar acesta nu preia bine si este deposedat. In minutul 89 Tomita ataca decisiv dar ineficient, cand aproape toti jucatorii nostri avansasera, Neaga scapa singur si suteaza pentru 2-0, pe langa portar. Reducem din handicap in ultimul minut de joc, Mihalcescu reluand cu precizie o centrare venita de la Cristea de pe partdea drapta. Dar, era prea tarziu!
Formatia utilizata de profesorul Marian Catana: Dobre, Toma Valentin, Mostogran (si el venit de la PREFAB Modelu), Toma Constantin, Negrea, Soare, Cristea, Mihalcescu, Stan, Radu, Panait (au mai jucat Chitu, Rusen, Zavedei, Ghita)
Celelalte rezultate:
• Ovidiu – Dunarea Calarasi 2-1
• CS Eforie – CSM Medgidia 1-0
• Callatis Mangalia – Steaua II 0-1
• Inter Gaz Bucuresti – Viitorul insuratei 4-0
• CF Braila – Portul Constanta 4-1
• Sageata Stejaru – Poli Galati nu avem rezultatul
• Rocar si Rapid au stat, deoarece CS Navodari si FCM Campina s-au retras din campionat.

Dan Marius TRICA

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.