Victor Moraru, candidat al PSD pentru Parlamentul European

0

Intalnirea de vineri, saptamana trecuta, de la Primaria Slobozia, i-a avut ca protagonisti pe ziaristii locali si pe Primarul Gabi Ionascu. Subiectul primei parti s-a referit la sumarul activitatii de administratie din anul precedent si cel curent. S-a facut de asemenea referire cu lamuririle de rigoare, legate de evenimentul politic apropiat, alegerile europarlamentare. Aflam astfel, din sursa autorizata, ca Primarul orasului Amara, domnul Victor Moraru, este candidatul PSD pe care domnul primar Ionascu il sustine in cursa pentru mandatul de europarlamentar. “Am fost si voi fi sustinatorul domnului Moraru, mai ales ca domnia sa provine din randurile noastre, ale primarilor si consider ca are suficient de multa experienta si capacitate de reprezentativitate”, a tinut sa precizeze domnul Ionascu.

Optimist din fire, domnia sa spera la un rezultat bun pentru Victor Moraru si il vede clasat pe locul opt sau noua “corespunzator scorului electoral obtinut de PSD la alegerile parlamentare din anul precedent.” La capitolul “Alte propuneri”, nu exista un alt candidat din Ialomita. Exista, dar din judetele vecine din regiunea sud Muntenia. 

Dupa parerea noastra, candidatura domnului Victor Moraru la europarlamentarele din aceasta vara nu reprezinta o surpriza, ea fiind anuntata, intr-un fel, inca de la inceputul acestui an, cand domnia sa s-a aflat in cursa de nominalizare de catre PSD pentru functia de prefect al judetului Ialomita, cursa in care a fost depasit, se stie cum, de catre Alexandru Stiuca.

 Oana SERBAN  

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.