Fotbal: se dă startul în liga a 4-a

0

fotbal

Caravana fotbalului ialomiţean se pune în mişcare sâmbătă, când sunt programate partidele etapei inaugurale a campionatului Ligii a patra.
Nou promovatele Viitorul Platoneşti şi Andrias Andrăşeşti dispută conform tradiţiei meciurile pe teren propriu cu Recolta Gheorghe Doja respectiv Victoria Munteni Buzău.
Favorită la promovare, Victoria Ţăndărei va juca în primele trei etape cu tot atâtea ,,Uniri’’ din Liga lui Basarab. Echipa din Ţăndărei va debuta în noul sezon în deplasare la Unirea Griviţa, iar în etapa a doua va juca acasă cu cea de-a treia nou venită în liga a patra, Unirea Fierbinţi. Tragerea la sorţi desfăşurată sâmbătă la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal a stabilit ca adversar al Victoriei în etapa a treia o altă noutate în eşalonul al patrulea, pe Unirea Sărăţeni.
În celelalte meciuri ale rundei inaugurale, Unirea Fierbinţi joacă acasă cu Voinţa Reviga, Unirea Sărăţeni tot pe teren propriu cu C.S. Amara, iar Abatorul Slobozia în deplasare cu A.S. Căzăneşti. Viticola Feteşti va primi acasă replica FC Răduleşti, iar Spicul Colilia se va deplasa până la Gheorghe Lazăr pentru meciul cu Recolta. Toate partidele vor începe la ora 17.30.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.