www.guraialomitei.com, liderul site-urilor ialomiţene

0

Statisticile trafic.ro arată o creştere constantă a numărului vizitatorilor unici în fiecare dintre cele 9 luni de când site-ul a fost creat pentru informarea ialomiţenilor de pretutindeni.

Lansat în ultimele zile din iulie 2008 mai mult ca o idee năstruşnică a lui Florin Floreanu de a prezenta lumii întregi ce se întâmplă în colţul de lume numit Ialomiţa, www.guraialomitei.com a crescut întocmai ca-n basmele cu Făt-Frumos. Trafic.ro, singurul counter agreat de marile publicaţii on-line româneşti, este locul unde este prezentată cu cifre exacte ascensiunea în topuri a site-ului. Media de vizitatori unici pe lună atinsă în decembrie 2008 a fost în următoarele luni crescută în mod constant lună de lună, semn că utilizatorii de internet vor să răsfoiască paginile virtuale cu ştirile despre întâmplările ce au loc în Ialomiţa, aşa cum sunt ele prezentate de echipa de ştiri şi programe de la Radio Campus, ori de redactorii multor publicaţii ialomiţene.

www.guraialomitei.com este locul unde se poate citi on-line şi săptămânalul Informaţia, cu o secţiune specială unde se poate vizualiza în condiţii excepţionale prima pagină a celei mai proaspete ediţii de pe piaţă a ziarului. Textele inserate în ediţia print a săptămânalului pot fi citite încă de joi noaptea pe site, cu ore bune înaintea expunerii spre comercializare a ziarului.

Aproape 60.000 vizitatori unici

Potrivit clasamentelor trafic.ro, cel mai accesat site ialomiţean este în acest moment www.guraialomitei.com. 58.420 vizitatori unici au citit 226.746 pagini de pe site, cifre absolut impresionante dacă ne gândim la lipsa unei campanii de promovare. „La 9 luni suntem foarte mulţumiţi de cifrele care indică numărul vizitatorilor unici care ne-au căutat pe internet. Noi credem că parte din succes se datorează profesionalismului şi seriozităţii de care am dat dovadă şi timpului scurt care trece de producerea evenimentului şi postarea pe site a informaţiei.”, spune Florin Floreanu, mândru că mulţi dintre cei care accesează site-ul sunt oameni stabiliţi în ţări ca Spania, Italia, Statele Unite şi Republica Moldova, 41 fiind numărul ţărilor de unde s-a navigat on-line pe www.guraialomitei.com.

În clasamentul trafic.ro întocmit pe baza cifrelor din luna aprilie, după www.guraialomitei.com la mare distanţă se află www.trenulete.info, un site cu jocuri trenuleţe electrice, machete, accesorii, tunări şi modificări aduse materialului rulant, blogul postului de radio Campus Slobozia, www.ziarulimpact.ro şi www.slobozia.myforum.ro. Interesant este că site-ul de prezentare a judeţului şi al Consiliului Judeţean Ialomiţa a fost accesat în luna aprilie de doar 669 vizitatori unici, media zilnică fiind de 22, cifre mici în comparaţie cu www.guraialomitei.com care a strâns în aceeaşi perioadă 9.748 vizitatori unici, la o medie zilnică de 325.

Maria Popa

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.