Nicolae SITARU, Președinte FAPPR: Un astfel de târg ne va da posibilitatea să arătăm cum facem astăzi agricultura în România

0

Într-o lume în continuă schimbare, agricultura modernă joacă un rol crucial în asigurarea hranei, protejarea mediului și susținerea economiilor globale. Agricultura modernă a evoluat foarte mult de la cea de subzistență, devenind în ultimii ani un domeniu tehnologic și științific complex, cu un impact semnificativ asupra calității vieții noastre și a viitoarelor generații. Pe lângă rolul ei principal, acela de a asigura hrana, agricultura a devenit un motor puternic pentru dezvoltarea sustenabilă a zonelor rurale.
A doua ediție a Târgului Agriculturii Românești, FarmConect România, care va avea loc în intervalul 31 august – 03 septembrie 2023 la Slobozia, va oferi tuturor celor care își câștigă pâinea din agricultură șansa de a se întâlni, a se cunoaște și a stabili relații care să le ofere pârghiile și cunoștințele necesare dezvoltării afacerilor, dar și comunităților lor.
Nicolae SITARU, Președinte FAPPR: “Fermierii din România au astăzi capacitatea de a-și reprezenta interesele și pot face mai mult pentru a promova modelul de agricultură românesc. Un astfel de târg ne va da posibilitatea să arătăm cum facem astăzi agricultura în România, cum se produc hrana și materiile prime pentru industria agroalimentară și care este implicarea noastră, a agricultorilor, în dezvoltarea satelor românești.”

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.