Slobozia, capitala agriculturii românești

0

Ca gazdă a celei de-a doua ediții a târgului FarmConect România, Târgul Agriculturii Românești, Slobozia va fi punctul zero pentru reprezentanții tuturor industriilor din sectorul agro-alimentar, precum și cei ai consumatorilor sau ai publicului. După succesul primei ediții, organizatorii, Forumul Asociația Producătorilor de Porumb din România (FAPPR) cu sprijinul Primăriei Slobozia și Libramont, în calitate de partener tehnic, se așteaptă la un interes  și mai mare în acest an. 

Dificultățile, dar și oportunitățile acestui an pentru agricultura din România, reprezintă un motiv în plus de a întări legăturile dintre toți actorii implicați în lanțul alimentar și de a comunica mai mult și mai bine către consumatorul final.

Componenta educațională a târgului nu trebuie, nici ea, neglijată. Ca orice industrie, agricultura este într-o evoluție permanentă, evoluție care implică o necesitate a actorilor din domeniul agro-alimentar de a rămâne la curent cu toate informațiile și sistemele care pot ajuta în eficientizarea resursele energetice și logistice și metodele folosite pentru a deveni un sector sustenabil. Nici viitorul nu trebuie neglijat, mai ales în condițiile din România, cu un declin accentuat al populației din anumite zone rurale, de aceea FarmConnect va propune soluții pentru educarea noilor generații de agricultori și luarea celor mai bune decizii pentru a mânca mai sănătos, direct de la producătorii autohtoni.

FarmConect România se va desfășura în perioada 31 august-3 septembrie iar cei interesați să participe în calitate de expozant se pot înscrie AICI.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.