3 incendii în 4 ore: Pompierii din Ialomiţa au intervenit joi seară pentru stingerea a trei incendii de pe raza judeţului

0

Ieri în jurul orei 19:15, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autosanitară SMURD, încadrate cu 11 subofițeri. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul acoperișului, în zona coșului de evacuare a fumului a unei centrale termice. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ o oră. A ars acoperișul anexei, pe o suprafață de aproximativ 30 mp. Nu au fost victime și nu a existat pericol de extindere la locuință. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la coșul de fum amplasat ori neprotejat corespunzător.
Apoi, în jurul orelor 20:00, pompierii au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată pe raza localității Colelia. Pentru localizarea și lichidarea acestuia a intervenit un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 3 subofițeri. A ars aproximativ 5000 mp de vegetație uscată. Cel mai probabil, incendiul s-a produs de la un foc deschis în spații deschise.
Cu o jumătate de oră înainte de miezul nopţii, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la Cernavodă. La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate cu 7 pompieri. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la cauciucurile semiremorcii, capul tractor fiind decuplat și îndepărtat de semiremorcă de către șofer. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ o oră și jumătate. Au ars osia portantă, cauciucurile, sistemul de frânare și instalația electrică a semiremorcii. Nu au existat victime și nu a existat pericol în trafic, acesta fiind blocat până la lichidarea incendiului. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la defectarea, deteriorarea pe timpul exploatării a autocamionului.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.