Accident mortal la Sinești

0

bbbbbbbbb

Ieri, 02 noiembrie a.c., pe Drumul Naţional 2, în localitatea Sineşti, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.
Din verificările efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 39 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism pe raza localităţii Sineşti, a acroşat un pieton, un localnic de 41 de ani, care se angajase în traversarea străzii printr-un loc prevăzut cu marcaj pietonal.
Din accident a rezultat decesul pietonului, acesta fiind transportat la cea mai apropiată unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
Tot ieri, 02 noiembrie a.c., în jurul orei 06.00, în apropiere de localitatea Manasia s-a produs un alt accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat de 67 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 203 B, din direcţia Gârbovi către Manasia, a acroşat un alt autoturism, oprit pe marginea părţii carosabile.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 67 de ani, care a fost transportat la Spiralul Municipal Urziceni, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative, ulterior fiindu-le recoltate probe biologice de sânge,în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.