Accidente în Ialomița

0

Neacordarea de prioritate a fost cauza unui accident de circulaţie produs în cursul zilei de ieri, pe raza municipiului Slobozia.
În timp ce un bărbat în vârstă de 45 de ani, din orașul Țăndărei conducea un autoturism pe bulevardul Matei Basarab din municipiul Slobozia, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei femei de 40 de ani, din municipiu, care se angajase în traversarea părţii carosabile pe trecerea pentru pietoni, accidentând-o.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
* * *
O altă femeie de 53 de ani, din localitatea Broșteni a fost acroșată de un autoturism, al cărui conducător auto în vârstă de 32 de ani, ar fi efectuat manevra de mers cu spatele, fără a se asigura corespunzător. Ulterior, conducătorul auto, observând că pietonul nu prezintă vătămări corporale, a părăsit locul accidentului, fără a anunța organele de poliție, prezentându-se câteva ore mai târziu la Poliția Municipiului Urziceni. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
Și în acest caz a fost întocmit dosar penal.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.