Accidente rutiere în Ialomița

0

accident

În cursul zilei de ieri, pe raza judeţului s-au produs două accidente de circulaţie soldate cu vătămarea corporală a două persoane.
Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 08:30 pe Drumul Naţional 2A, în municipiul Slobozia.
În timp ce un bărbat de 44 de ani, din municipiul Slobozia, conducea un autoturism pe raza localităţii, la momentul pătrunderii într-o intersecţie de drumuri a acroşat un pieton, o femeie de 71 de ani, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii, printr-un loc prevăzut cu marcaj pietonal.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, femeia fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
* * *
În aceeaşi zi, pe raza municipiului Feteşti s-a produs un alt accident rutier soldat cu vătmarea corporală a unui pieton.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce o femeie de 38 de ani, din municipiul Feteşti, conducea un autoturism pe raza localităţi a acroşat un pieton, o femeie de 59 de ani, din judeţul Călăraşi, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii printr-un loc prevăzut cu marcaj pietonal.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, femeia fiind transportată la cea mai apropiată unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatule fiind negativ.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiuni de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentelor rutiere.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.