Accidente

0
Ieri, pe raza oraşului Ţăndărei s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa. Evenimentul s-a produs în jurul prânzului, pe DN 2A, la intersecţia cu DJ 212.
Din cercetările efectuate cu ocazia cercetării tehnico – ştiinţifice a locului faptei, s-a stabilit că în timp ce un localnic de 63 de ani se deplasa pe bicicletă pe D.N. 2A, în direcţia Constanţa – Slobozia, în zona centrală a oraşului, s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul sub roţile din dreapta de la prima punte spate a unei auto-specializate, care circula în acelaşi sens de mers, condusă de un bărbat de 30 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu.În urma accidentului a rezultat decesul biciclistului.  Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal.
Un alt eveniment rutier ce ar fi putut avea consecinţe grave a avut loc astăzi, în jurul orei 11.55, pe DJ101, în comuna Dridu
Potrivit investigaţiilor poliţiştilor, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei într-o succesiune de curbe de către conducătorul unui autotren. În condiţiile menţionate, autovehiculul s-a răsturnat pe partea carosabilă, acroşând un autoturism care circula regulamentar din sens opus.
Din accident nu au rezultat victime omeneşti, leziunile suferite de conducătorul autotrenului neimpunând internarea într-o unitate medicală.
În urma impactului, aproximativ 50 % din balastul încărcat în autobasculantă s-a răsturnat pe partea carosabilă şi în afara acesteia, circulaţia fiind deviată de către poliţişti pe străzile lăturalnice, până la degajarea părţii carosabile.
Conducătorul autobasculantei, un bărbat de 50 de ani, din judeţul Buzău, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare 240 de lei.
Inspector de poliţie SALAORU DANIELA, compartiment relaţii publice IPJ Ialomiţa

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.