ACL Ialomița a depus plângere penală

4

sigla-aclCOMUNICAT DE PRESA

Alianta Crestin Liberala a depus azi 14.11.2014 in jurul orelor 11:30,  plangere penala  la Parchetul de pe langa judecatoria Slobozia in care solicita verificarea listelor suplimentare din care se poate constata savarsirea infractiunilor prevazute la art 387 din Codul penal – Frauda la vot si la art 326 din Codul penal – falsul in declaratii, avand in vedere ca din datele inscrise in listele suplimentare rezulta faptul ca mai multe persoane au votat in aceeasi zi de 2 noiembrie 2014 in mai multe sectii de votare de mai multe ori, fiind inscrisi pe mai multe liste suplimentare, semnand declaratii false odata cu exercitarea votului.

Departamentul de comunicare al Aliantei Crestin Liberale

PLANGERE PENALA 001PLANGERE PENALA 002PLANGERE PENALA 003

4 comentarii

  1. Fapta fara faptuitor? Cine citeste denuntul observa cu usurinta ca nu se face referire la nici o persoana in cauza. Dupa ce vezi ca denuntul este semnat de "Marinica", evazionsutul de top, se intelege ca-i doar propaganda electorala a carcotasilor basisti care s-au facut de ras prin scorul derizoriu obtiunt de candidatii lor in judetul Ialomita.

  2. azi 14 noiembrie domnul Magearu Virgil liderul sindicatului SNFP de la finante Ialomita a vorbit cu aproape toti salatiatii individual si i-a indemnat sa voteze cu Ponta. cum se numeste aceasta actiune ?

  3. Sa fie tratata cu toata seriozitatea aceasta problema !!!Furtul votului si manipuarea de catre primari ne-au facut sa fim in Ialomita intotdeauna guvernati de psd si implicit subdezvoltati.Nu ca ceilalti au fost departe,dar o idee de speranta de mai bine as avea cu sasul.Daca ar reusi sa invinga mafia parlamentara si sa-si creeze o echipa de profesionisti ne va fi bine.Atentie la nereguli in sectii,ACL-o revino-ti,ca degeaba aveti avutii voi,indiferent de partide, daca pe strada sau in institutii,scoli dati peste o societate bolnava.Primarii  sunt dracii hotiilor la faza asta,iar Dragnea este dracul dracilor,dar le doresc o puscarie pe masura raului facut de ani de zile tuturor!Daca votul se desfasoara CORECT de pe acum Ponta este scos din joc ,tinerii au iesit masiv in strada,televiziunile comuniste au ignorat acest lucru,dar cine vrea comunism sa mearga in Rusia,China,Coreea de Nord,pentru altii libertatea este mai presus de litrul de ulei si kilul de zahat.Sper ca ACL in   provincie sa nu aiba intelegeri chiar peste tot cu PSD,s-or mai gasi si oameni cu constiinta sa se gandeasca serios ca vor pleca cei tineri 

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.