Albă ca Zăpada Verde

9

Pentru cine credea că Băse e fraier şi îşi lasă partidul la greu, se înşeală. Uite cum (re)inventează partiduleţe, multe şi mici, prin asociere cu care vrea să piardă urma pedeleului – că boborul e prost şi nu bagă de seamă.

La Slobozica tocmai s-a scos la înaintare Partidul… Ecologist-Nu-Ştiu-Care, care, dacă tot s-a născut din coastă portocalie, s-a gândit să-şi pună candidat la primarie taman pe… secretarul organizaţiei judeţene pedele. Ori poate nu ştiau… Băieţii nici pedeleu n-au mâncat, nici la gură nu s-au şters. Şi, după mintea lor,  noi ar trebui să ne facem că nu vedem.

LATER EDIT: Acum văd în poză: Partidul Ecologist. Păi bine, bre, dom’ Paros, te laşi de vânătoare?

9 comentarii

  1. Evident, exista probe indubitabile, pe care domnu’ Florin le va face imediat publice, cum ca Base (re)inventeaza partidulete…Pe urma: PER-ul exista de mult timp pe esichierul politic, fiind infiintat in 1991, daca nu ma inseala memoria- este unul din cele trei partide ecologiste care, datorita orgoliilor celor din conducerile vremelnice, nu s-au putut uni, fuziona. Din cauza acestui stil al partidelor ecologiste de a face politica am renuntat la a mai activa ca ecologist, am renuntat a mai fi activ politic!

  2. verde nu prea verde, dar tot un frustrat ramane. Asta ingroapa oameni nu face cozonaci:). Si in plus rupe din voturile pdl deci go go gogu!

  3. “Evident, exista probe indubitabile, pe care domnu’ Florin le va face imediat publice, cum ca Base (re)inventeaza partidulete…”

    doi politicieni cunosc, maestri carora le-au iesit pana acum toate, dar absolut toate jocurile. Ciuperca e la un pas sa-si rupa gatul, Base e pe cale sa dea o lovitura de maestru.
    pentru Base nu trebuie probe, la el rezultatele “vorbeste”. ne citim dupa alegerile generale, Mike, da?

  4. Daaaa, place la mandea ecologia. Credetzi ca i-a mai ramas duduii suficient material dupa ce si-a croit bluza sa ma decoreze si pe mine cu o esarfa? Cu un traseist de mare succes ca nea groparul la carma lucrurile nu pot sa mearga decat de la bine in sus. Plus ca madam arata mai bine ca Ciuperca sau ala de la PNL. Pe mine unul m-au convins.

  5. Draga Florin: ,,Anumite lucruri sunt imposibil de cunoscut. Dar este imposibil de aflat care sunt acestea.”- spunea prietenul Murphy… Ce, esti baiatul mamei Omida? Iesi odata din admiratia asta desueta pentru ciuperca, nu merita!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.