ALDE Ialomiţa se aliniază „solo” la startul alegerilor locale

4

DSC_2485

Deputatul Aurelian Ionescu a prezentat în conferinţă de presă candidaţii pentru Feteşti, Amara, Ţăndărei, Fierbinţi şi Ciulniţa. Preşedintele organizaţiei ALDE Ialomiţa este decis să găsească candidaţi pentru fiecare localitate a judeţului, astfel încât obţină la alegerile locale minimum 10% din opţiunile ialomiţenilor care votează, ceea ce reprezintă aproximativ 13.500 de voturi valabil exprimate. Scorul va fi important în formarea unor alianţe locale, mai puţin cu PMP sau PNL, interzise de la centru. ”Vom merge la alegeri pe liste proprii. Avem deja candidaţi în 24 de localităţi, iar în alte 30 suntem în evaluări şi sondaje. Avem ca target ca până la jumătatea lunii martie să acoperim toate localităţile cu candidaţi pentru primării şi consiliile locale. Conform protocolului, se interzice formarea unor alianţe pre-electorale cu Mişcarea Populară. Unde este cazul, dacă cădem de acord, putem merge pe liste comune cu PSD pentru a maximiza şansele candidaţilor noştri. Se exclud din start alianţe cu PNL şi PMP, urmând ca majorităţi să facem doar cu PSD sau în jurul PSD” a declarat deputatul Aurelian Ionescu.
La Feteşti, ALDE se bazează pe Dorel Iosiv, fost militar şi preşedinte interimar al organizaţiei locale, la Ţăndărei va candida cu actualul viceprimar Marian Popa, la Amara şi-a anunţat intenţia de a candida Robert Brudariu, de profesie inginer, pentru Fierbinţi va candida Cătălin Stoian, fost poliţist la Inspectoratul pentru Imigrări, iar la Ciulniţa actualul primar, Stelică Gheorghe.
Interesantă este decizia consilierului judeţean Dan Miclea care şi-a dat demisia şi va candidat pentru funcţia de primar în comuna Jilavele.
Pentru consiliul judeţean, lista ALDE va fi deschisă de deputatul Aurelian Ionescu.

4 comentarii

  1. Candidatul Dv. la primăria Slobozia nu are nici o șansă ! Poate doar sa fure citea voturi de la liberali și astfel sa-l favorizați pe cel al Psd -lui ! Ginditi-Va bine ce faceți ! Mai vreți un Stoica sau un Ionascu ?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.