Atenţie la ţepe

1

Marţi, 07 august a.c., în jurul orelor 12.20, efective din cadrul Grupei de supraveghere şi intervenţie Urziceni, aflându-se în timpul executării unei misiuni de menţinere a ordinii si siguranţei publice pe raza mun. Urziceni, s-au sesizat din oficiu, despre faptul că, în faţa Spitalului Municipal, se afla o persoană de sex masculin, care prezenta spre vânzare persoanelor care treceau prin zonă mai multe parfumuri. Membrii grupei de intervenţie au procedat la interceptarea, identificarea persoanei, şi verificarea activităţilor desfăşurate de aceasta, stabilind că I. Viorel, în vârstă de 34 de ani din Turnu Măgurele, jud. Teleorman intenţiona să comercializeze parfumuri care aveau inscripţia „CHANELE – PARIS”, pe care le cumparase din complexul comercial Dragonul Roşu din mun. Bucureşti şi pentru care nu avea documente de provenienţă sau certificate de conformitate.
Jandarmii i-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ” punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni.
Jandarmii ialomiţeni se întâlnesc destul de des cu acest gen de fapte şi recomandă cetăţenilor să nu se bucure de faptul că pot achiziţiona produse de calitate la preţuri mici, deoarece acestea nu sunt de fabricaţie originală şi calitatea lor este foarte slabă, iar dacă vor constata acest gen de activităţi să sune imediat la Jandarmerie, la numărul unic de urgenţă 112 .
BULETIN INFORMATIV, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa, Compartimentul Informare, Relatii Publice si cu Publicul

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.