Bănuiți de furt calificat cercetați de polițiști

0

Banuiti de furt identificati  (1)

Cinci persoane sunt cercetate de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi furt calificat. / Una dintre acestea a fost reţinută.
Poliţiştii au reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, un bărbat de 40 de ani, din comuna Moldoveni, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat şi tentativă de furt calificat.
În fapt, cel în cauză în perioada august – septembrie 2015, ar fi păruns în două locuinţe situate pe raza comunei Moldoveni, de unde ar fi sustras un telefon mobil şi sume de bani.
Extinzând verificările, poliţiştii au stabilit că cel în cauză ar fi pătruns şi în locuinţa unui alt consătean, de unde nu ar fi sustras bunuri.
Faţă de persoana bănuită, magistraţii Judecătoriei Urziceni au luat măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.
* * *
Alte patru persoane, trei bărbaţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 15 şi 47 de ani, toţi din comuna Răduleşti, sunt cercetaţi de poliţiştii Secţiei Rurale Jilavele sub aspectul comiterii a două infracţiuni de furt calificat, în funcţie de participaţia fiecăruia la comiterea faptelor.
În fapt, cei în cauză, în perioada mai – iulie 2015, ar fi pătruns în anexele a două locuinţe de pe raza comunei Răduleşti şi ar fi sustras mai multe bunuri (biciclete, bunuri electrice, unelte de grădinărit, cazan de cupru), pe care ulterior le-ar fi valorificat.
Bunurile evaluate de părţile vătămate la aproximativ 7.000 de lei au fost recuperate de către poliţişti în proporţie de 90%.
Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.