Blue Point deschide la Slobozia primul său call center din provincie

1

call_center

Blue Point, companie românească de servicii call center, deschide la Slobozia primul său centru operativ din provincie. Extinderea în afara capitalei face parte din strategia de dezvoltare teritorială a companiei şi vine pe fondul diversificării serviciilor oferite, a creşterii numărului de clienţi şi a solicitărilor acestora.
„Numărul tot mai mare de solicitări de servicii call center, venite din industrii precum auto, telecom, FMCG, din domeniul financiar-bancar şi medical, ne-a determinat să creştem anul trecut echipa Blue Point din Bucureşti cu aproape 100 de angajaţi. Deschiderea noului centru din Slobozia este un prim pas firesc în strategia noastră de dezvoltare la nivel naţional”, spune Violeta Roşu, managing partner Blue Point.
„Pentru extinderea Blue Point în Slobozia, am avut în vedere proximitatea faţă de Bucureşti şi numărul mare de tineri bine pregătiţi care îşi doresc un loc de muncă stabil”.
Conform unui comunicat de presă, până la finalul anului, call center-ul Blue Point din Slobozia va avea 50 de angajaţi care vor oferi servicii pentru companii din industriile de telecomunicaţii, asigurări şi FMCG. Centrul va furniza servicii de telesales, suport clienți, infoline și suport tehnic.
Noul call center este amplasat în centrul oraşului Slobozia, are o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, cu posibilitate de extindere şi poate acomoda până la 100 de persoane. Investiţia în sediul din Slobozia este susținută din profitul companiei și din fondurile proprii ale asociaţilor şi va fi recuperată în următorii doi ani.

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.