Cod portocaliu – BULETIN INFORMATIV Nr. 48 din 7 februarie 2010, ora 15.10

0

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că începând cu ora 15.00, din cauza viscolului DN2 Bucureşti – Urziceni – Buzău  a fost închis circulaţiei.

Pentru a pune în aplicare măsurile dispuse, pe DN2, în judeţul Ialomiţa au fost instituite trei filtre rutiere la limitele cu judeţele Ilfov, Prahova şi Buzău.

Totodată, efective mărite de poliţiştii rutieri şi ordine publică din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, în colaborare cu lucrători ai Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi acţionează la această oră în toate localităţile judeţului, pentru a fluidiza circulaţia pe toate drumurile şi a facilita accesul utilajelor de deszăpezire în zonele în care se circula cu dificultate.

Le recomandăm conducătorilor auto să evite deplasările în zonele pentru care meteorologii au emis avertizare meteorologică cu cod portocaliu. În cazul în care călătoria nu poate fi amânată,  înainte de a pleca la drum, îi sfătuim să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze, accesând pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, www.cnadnr.ro sau, pentru detalii, apelând numărul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarnă). Totodată, atragem atenţia asupra echipării autovehiculelor pentru circulaţia în condiţii de iarnă, mai ales când se parcurg distanţe lungi (lanţuri antiderapante, cauciucuri de iarnă, lopată, nisip, carburant suficient, pături, alimente, apă, telefon mobil, etc).

insp. SALAORU DANIELA, COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE AL INSPECTORATULUI DE POLIŢIE IALOMIŢA

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.