Comunicat IPJ Ilfov ora 21:40

3

Pe raza localităţii Afumaţi, la Şcoala Generală nr. 2 (vis-a-vis de primărie) şi la grădiniţa aflată pe Şoseaua Bucureşti-Urziceni nr.225 (vis-a- vis de Postul de Poliţie Afumaţi) s-au creat adăposturi. Adresăm rugămintea tuturor participanţilor la trafic care se află pe sectorul de drum Şindriliţa-Afumaţi să se retragă în aceste adăposturi deoarece continuarea călătoriei în condiţiile actuale, de viscol, îi poate pune în pericol.

Inspectoratul de Politie al Judeţului Ilfov

3 comentarii

  1. Pentru cine nu a inteles rolul cominicatului din Ilfov aici:
    La Afumati si Sindrilita sunt ramase mai multe masini de Ialomita (inclusiv cursa de 10.15 Slobozia – Bucuresti).
    Pentru restul curselor de la 10.15 pana la inchiderea circulatiei autogara slobozia nu a putut oferi mai multe informatii.
    Nici despre cele 10 curse Bucuresti – Slobozia.

  2. intre sindrilita si afumati sunt mai multe auto blocate in trafic, de la pranz, printre care si un autobuz. la 19, in aceasta seara, prefectura ilfov habar nu avea. pasagerii sunt in camp iar la ei nu a ajuns niciun echipaj de salvare. intrebarea este de ce de la ora 12 pana seara nu s-a reusit deblocarea drumului? de ce sunt oamenii aia obligati sa stea o noapte in camp? de ce soferul ala nu s/a intors la bucuresti cand inca se mai putea? ce e tampenia asta sa intri si stai in coloana ca si cand urmeaza sa iasa soarele, sa se topeasca zapada si sa ciripeasca pasarelele????

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.