Dar de dai, faci Paștele RAI

1

AUDIO: Dar de dai, faci Paștele RAI – Marinică

Radio Campus a ajuns în campania tradiţională de Paşti şi la familia Cristea din Stejaru.
Acasă la Iuliana Cristea am aflat o poveste tristă de viaţă, în care cel mai mult au avut de suferit copiii, Mădălina, Marinică şi Gabriela. Ei au fost abandonaţi de mama lor şi lăsaţi doar în grija tatălui, care lucrează 12 ore pe zi, la Slobozia. Norocul lor a fost Iuliana, o tânără de 32 de ani care îi creşte ca pe propriii copii, după ce s-a căsătorit cu tatăl lor. Tot ea i-a învăţat pe cei trei micuţi să spună „mamă” şi să simtă căldura maternă, ori de câte ori au nevoie.
După ce au primit în casa lor o nouă mamă, copiii au primit cu aceeaşi bucurie şi venirea celorlalte două surioare. Marinică este singurul băiat al familiei şi deşi suferă de o semipareză, cel mai probabil le va proteja pe cele patru surori ale sale când vor fi mai mari. De cum am intrat, s-a lipit de aparatul de fotografiat, iar singura lui dorinţă a fost o poză de familie.
Echipa Radio Campus mulţumeşte în mod special sponsorilor Dumitru Telea, Nicolae Sitaru, Mariana Iancu şi Mihai Ioniţă. Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.