Descinderi in forta la Urziceni

2

Politistii ialomiteni au inceput de azi noapte perchezitii la domiciliul unor familii de romi din zona Urziceni, implicate in scandalul de saptamana trecuta. Trupele de interventie rapida au adus la sediul politiei 10 barbati, amestecati in conflinctul din 21 ianuarie, cand certurile au culminat cu focuri de arma in  plina strada.
Primii 6 barbati care au fost adusi azi dimineata fac parte din familia Severin, considerata parte vatamata in acest caz. Alti patru tineri au fost adusi de  mascati de la Ion Roata. Ei au fost recunoscuti de catre membrii familiei Severin ca facand parte din clanul Ritason. Seful IPJ ialomita, comisarul sef STAN Batlan spune ca in toate descinderile au fost gasite arme albe iar perchezitiile vor continua.
In paralel cu actiunile de la Urziceni, la Slobozia se desfasoara ancheta interna a Inspectoratului General de Politie care verifica activitatea politistilor ialomiteni, strict in acest caz.

Clementina Tudor

2 comentarii

  1. Ii doare-n cur pe politisti ca dinte si ritason fac legea in urziceni.O sa inceapa sa intre in sediu politiei si sa se cace in capul lor.S-au batut ei chiar in fata politiei si nu i-a deranjat nimeni.chestia este ca si daca suni la politie si spui ca dinte mi-a facut nu stiu ce sau ca ritason mi-a facut nu stiu ce nici macar nu te baga in seama.Muie la tigani ca ne fac tara de cacat peste tot in lume si in plus se caca pe noi in tara noastra pentru ca ghici politia ii lasa in pace.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.