Explozia de la blocul F 6 de pe strada C. D. Gherea este o nebuloasă pentru poliţiştii şi pompierii ialomiţeni

3

Deflagraţia s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă la un apartament de la etajul doi şi a afectat 11 locuinţe din aceeaşi scară de bloc.

Cauza probabilă a exploziei este o acumulare de gaze, numai că apartamentul în care s-a produs era de 3 luni debranşat de la reaţeaua de alimentare.  Suflul exploziei a aruncat prin geamurile de la balcon un bărbat de 34 de ani, ginerele proprietarului, care a ajuns la spitalul de arşi din Bucureşti în stare foarte gravă, cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului. Alte două femei, locatare la etajul 4 şi un bebeluş de 5 luni, au fost intoxicaţi cu fum şi au necesitat îngrijiri medicale.

Pentru stabilirea cu exactitate a sursei de explozie, criminaliştii au prelevat probe pe care le-au trimis la un laborator din Bucureşti.

Singurii care s-au pronunţat în acest caz sunt reprezentanţii Inspectoratului în construcţii care au dat verdict că strucura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată.

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro


3 comentarii

  1. iata ca de data asta a au publicat si cei de la adevarul de seara si voi, guraialomitei si independentul nu schiteaza nimic:)) zic asta ca mai acum vreo 2 zile se bateau unii cu pumni in piept ca independentul da ora exacta:))) probabil se laudau singuri:P

  2. ceea ce numesti ,,meritul lui madalin“ înseamnă cu adevarat sa faci presa. sa nu minimalizam meritele, că e la fel ca atunci când şi le aloca unii nemeritat, ca mare exclusivitate.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.