Furnicile de sub talpa lui Băse

13

Cine dracu’ a auzit în ţara asta de “demisia de onoare”? Aşa, ca despre o chestie normală într-o ţară civilizată, da; dar nu România e ţara aia. Daţi-mi un exemplu dacă aveti ştiinţă despre vreun demisionar de onoare dintr-o functie publică.

Şi uite că s-au trezit 4 deştepţi dintr-un foc, pentru o ruşine comună – că manifestaţia poliţiştilor din faţa cotrocenilor nu a fost tocmai în regula: Şefii Jandarmeriei, DGIPI, şi Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, başca buldogul Blaga (la care, zău, nu m-aş fi aşteptat).

Nu pot decât să-mi imaginez căt e caracatiţa de mare dacă au fost siliţi sa facă asta – sincer, nu stiu câţi paşi or mai fi până la dictatură, dar mie nu prea-mi miroase a bine.

guraialomitei

13 comentarii

  1. Bre, la cat de bine ne-a mers cu democratia nu stiu daca dictatura e o idee asa rea. Romanul e ca un copil de 8 ani care nu asculta decat de nuia. Altfel isi fura singur caciula de cate ori are ocazia.

  2. daa ? hai sa mergem pe ipoteza ta.

    si daca trimite gigi manea o patrula sa iti faca perchezitie domiciliara la 4 dimineata, pe motiv ca ai materiale de presa interzise ? sau ca asculti pe ascuns antena3 ?

  3. Uita ca blaga si-a demisia de onoare; stiu, acu’ o sa ziceti (voi, care le stiti pe toate, fara sa puteti proba nimic) c-a fost silit, ca nu stiu ce…Cat de mult ne mai trebuie o criza politica, peste cea economica, desigur ca v-ati gandit! Nu-mi mai ramane decat sa va informez ca la admiterea in scolile de politie si jandarmi concurenta a fost in vara de peste 6 candidati/loc. Verificati, dragilor! De ce nu inteleg oamenii astia ca-i mai bine in bulgaria, ungaria sau grecia, decat in RO, io nu-mi dau seama. Sau nu, poate ca acolo daca NU RESPECTI traseul aprobat pentru manifestatie si-i scandezi apoi sefului statului ,,Iesi afara, javra ordinara!” ti-o iei!!! Aici, e altceva tata, e democratie ,,originala”; numai ca cei care acum seamna vant, incurajand oamenii sa depaseasca limitele bunului simt si decenta ce indica FORTA SI MORAL, vor culege furtuna. Sunt curios, cand se va repeta, cu altii la putere, ce-o sa mai ziceti? Io o sa fac asa: He, he, he!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.