”Groapa lui Stoica” prioritatea zero pentru primarul în funcţie!

9

DSC00152

Pentru finalizarea investiţiei, administraţia locală va face un credit care va îndatora municipalitatea pe 20 de ani, dar va salva oraşul de la faliment.
Includerea obiectivului pe lista investiţiilor cu risc a ajutat la prelungirea termenului de execuţie a lucrărilor cu 6 luni, însă fondurile promise de la bugetul de stat s-au volatilizat odată cu schimbarea Guvernului.
Primarul Alexandru Stoica a detaliat într-un interviu acordat pentru www.guraialomitei.com că toată lucrarea va fi evaluată pentru a se cunoaşte exact suma care va fi suportată din bugetul local. În ceea ce priveşte utilităţile din cartierul de tineri ,,Gării Noi” edilul garantează că reţeaua de energia electrică va fi finalizată într-o lună, iar restul până la toamnă:

9 comentarii

 1. In primul rand nu trebuia o parcare subterana de 90 de locuri si care valoareaza in jur de 7-8.000.000 de euro atata timp cat pentru realizarea ei se desfiinteaza cel putin 50 de locuri….mai ales din banii nostrii…cu acesti bani se puteau multe alte lucruri necesare orasului (si nu iau in calcul apa de la robinet): 1. ridicarea gurilor de scurgere dupa asfaltarea strazilor (e o adevarata bataie de joc sa mergi cu masina prin orasul asta) 2. realizarea unor spatii noi pentru invatat la Scoala nr. 2 si la Scoala nr. 3, ca toti copii sa poata invata de dimineata, asa cum este normal 3. terminarea infrastrucutirii necesare (curent. asfalt, canalizare, gaze, iluminat, spatii verzi, spatii de joaca) in cartierele noi ale Sloboziei 4. modernizarea locurilor de joaca pentru copii (poate vad si primarii nostrii ca in loc de nisip in jurul spatiilor de joaca se poate pune si altfel de material, cum este in Bucuresti) 5. si nu inteleg de ce primaria Slobozia nu se implica absolut deloc in placarea blocurilor in sistem unitar asa cum am vazut in alte orase…fiecare isi termoizoleaza si isi vopseste partea lui de perete asa cum il taie capul…cred ca este si ilegal acest lucru! Si apropo parca domnu’ primar zicea tot timpul ca proiectul de parc industrial nu este legat de proiectul cu parcarea!!!

  • mai sunt exemple de primari care stiu sa gestioneze foarte bine localitatile in care sunt sefi:
   POPESCU BOGDAN – primar Cosambesti, care in 15 ani de mandat a reusit sa ofere oamenilor apa nepotabila la robinet, sa faca un gard la cimitir si un trotuar in localitate….cam atat in 15 ani… bravooooo domnule

 2. Mai oameni buni, cum sa il mai crezi ca pe el il intereseaza ceva cand are asigurati trei ani pe strada Garii? Daca la toamna nu sunt gata, unde il tragem la raspundere? La vorbitor?

 3. Cum poate spune ca noi am venit cu masina de 70 de tone????? Cand strazile au fost stricate de catre masinile primariei cu piatra si alte utilaje? Cum poate spune ca sunt cablurile bagate? De ce nu s-a dat jos vineri din masina ca sa vada cablurile? Ii gaseste si le agata de gat?

 4. Nu, flăcăi, nu e groapa lui Stoica. El doar e acarul Păun. A născut-o Băcanu. Ați nășit-o întreg consiliul local. Inclusiv ăștia care acum faceți gargară, erați cu mâinile pe sus, la vot. Unul n-a avut cojones să spună “da’ la ce ne trebuie, bre, nea Gabi (primar era Ionașcu), parcarea asta? Da’ câte locuri de parcare se desființează (90) ca să facem cele 90 de locuri în subteran? Da’ de ce tăiem pomii și punem betoane?”
  Și acum săriți pe Stoica, bibicilor? O avea alte bube în cap, dar la asta sunteți fifty-fifty, măi, băieți!

 5. 20 de ani??? De ce nu se oferă sa stea el la pușcărie 20 de ani???nemernicul,face credite pe spatele locuitorilor slobozia. Îndatorează pe vecie orașul. ..

 6. Gresesti, Gura Ialomitei, investitia nu incepuse pe timpul vechiului primar, asa ca cel nou se putea opune. Apoi eu nu uit ca promitea ca va potabiliza apa in cateva luni de la castigarea fotoliului de primar. A scazut cumva cantitatea de apa imbuteliata vanduta de magazinele si raioanele alimentare din oras? Iar de condamnarea sa (atentie, cu executare!), ce se mai aude? Eu daca as fi condamnat in prima instanta, de rusine n-as mai iesi pe strada…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.