INFO TRAFIC – Situaţia traficului rutier în judeţul Ialomiţa la ora 19:20

2

foto: Florin Floreanu

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că la această oră (19:20), circulaţia a fost întreruptă pe DN2A între localităţile Slobozia si Urziceni din cauza căderilor masive de zăpadă şi a vizibilităţii reduse.
Le recomandăm conducătorilor auto ca înainte de a porni la drum să pregătească autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarna şi să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează sa se deplaseze, accesând pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, www.cnadnr.ro.
Pentru circulaţia în condiţii de siguranţă conducătorii auto trebuie să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo-rutiere (vizibilitate redusă, carosabil acoperit cu zăpadă, gheaţă polei sau umed). Totodată, este necesar să păstreze în mers o distanţă de siguranţă faţă de vehiculul dinainte, pentru a putea opri fără probleme la nevoie.
Compartimentul relatii publice al IPJ Ialomiţa

2 comentarii

  1. Parerea mea este ca Basescu a dat ordin national ca autoritatile sa nu se ocupe asa cum trebuie de drumurile atat nationale, cat si cele din oras.Este evident ca, in functia de presedinte al statului, nimeni nu ar dori sa fie huiduit in halul acesta, asa ca decide sa blocheze drumurile ca oamenii sa nu mai poata ajunge la manifestatiile impotriva sa.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.