Marian Neacşu – ”cel mai iubit şi respectat deputat PSD la Bucureşti”

0

ATN_4892
Toată floarea cea vestită a Guvernului Ponta a fost prezentă la Slobozia pentru a-l susţine pe liderul social democraţilor de la Camera Deputaţilor la şefia Organizaţiei PSD Ialomiţa.

Cinci miniştri, preşedintele Camerei Deputaţilor, un europarlamentar şi importanţi lideri ai PSD au fost joi seară la Slobozia, în cadrul Conferinţei Judeţene de Alegeri a preşedintelui social democraţilor ialomiţeni. Deşi a candidat singur, parlamentarul din Colegiul 2 Slobozia a avut susţinerea tuturor liderilor importanţi ai PSD, chiar dacă Liviu Dragnea şi Victor Ponta au transmis mesaje înregistrate, pentru că în acelaşi timp se desfăşurau alegeri în Gorj.
Opinia unanimă a invitaţilor de la centru a fost că Marian Neacşu este un om al dialogului, motiv pentru care este cel mai respectat parlamentar: ”domnul Neacşu a impresionat prin profesionalism şi moralitate. Putem spune că avem cea mai bună echipă de guvernare pentru că aceasta se cunoaşte după roade…” a declarat ministrul culturii Ionuţ Vulpescu.
Printre veştile bune clamate de la tribună se numără eliminarea plafonului pentru remuneraţiile salariaţilor din primării, la pachet cu noua abordare privind investiţiile, ceea ce ”va transforma toată ţara într-un şantier” susţine ministrul finanţelor Eugen Teodorovici.
Scurt şi la obiect, ministrul sănătăţii, Nicolae Bănicioiu a enunţat intrarea în vigoare de la 1 octombrie a majorărilor salariale din sistemul medical, ministrul economiei, Mihai Tudose, a subliniat buna vecinătate pe care Organizaţia PSD Brăila o are cu PSD Ialomiţa, iar ministrul mediului Graţiela Gavrilescu a făcut apologia Guvernării prin PSD, ALDE şi UNPR până în 2024.
Cum votul a fost o formalitate, candidatul amfitrion al evenimentului politic a mulţumit pentru încrederea acordată şi în mod expres foştilor preşedinţi ai PSD Ialomiţa: ”Se reconfirmă azi că PSD este cea mai puternică forţă politică a judeţului. Le mulţumesc domnilor Sava Constantin, Savu Gheorghe şi, nici pe departe cel din urmă, Silvian Ciupercă, faţă de care folosesc acest prilej să-mi manifest şi preţuirea, şi simpatia, şi solidaritatea. De asemenea, miilor de membri de partid şi zecilor de mii de simpatizanţi PSD care au făcut ca Ialomiţa să fie în primele 10 organizaţii din ţară.”
Obiectivele preşedintelui PSD Ialomiţa, Marian Neacşu , vizează ”coagularea” echipei pentru a o face mai puternică şi mai performantă, astfel încât să devină ”referenţialul” în PSD, dar şi pentru celelalte partide. Proiectul vizează poziţionarea filialei judeţene în prim planul organizaţiei naţionale şi schimbarea modului ”prăfuit” de a face politică cu unul ”aplicat, mai aproape de cetăţean.”
PSD Ialomiţa îl susţine fără rezerve pe Liviu Dragnea la congresul naţional, iar votarea acestuia se va face pe modelul scrutinelor de alegeri, cu organizarea de secţii de votare în toate comunele judeţului şi prezentarea la urne, pe 11 octombrie, pentru activarea şi mobilizarea tuturor membrilor PSD, în avanpremiera anului electoral 2016.
Pentru alegerile de anul viitor, Marian Neacşu şi-a propus câştigarea primăriilor din Urziceni, Feteşti, Ţăndărei, Fierbinţi, Amara, Căzăneşti şi ”perla coroanei” Slobozia, plus reconfirmarea celor 40 de mandate din comunele cu primari PSD.
Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.