Meciul cartonaşelor

4

Unirea Slobozia – Viitorul Ianca 1-1

Vineri pe stadionul 1 Mai din Slobozia elevii antrenorului Ion Răuţă au întâlnit în cadrul etapei a 23-a echipa din Ianca (BR) – Viitorul. Deşi slobozenii au făcut un joc foarte bun, cu multe ocazii de gol, coţofana buclucaşă a refuzat să intre în aţele porţii până în minutul 84.

Centralul Antonie Sorin Andrei din Breaza a „servit” Unirii 6 cartonaşe galbene (unul chiar şi portarului Răuţă care era pe banca de rezerve). Golul egalizator a fost marcat de Ianca în minutul 92.

Spectatorii veniţi să urmărească partida de fotbal au huiduit arbitrii minute în şir aşa cum rar mi-a fost dat să văd. Huiduielile mi s-au părut şi mie justificate, iar centralul Antonie Sorin Andrei ar fi trebuit “luat pe sus” după ieşirea din teren. Cu toate astea Unirea se menţine pe poziţia a III-a a clasamentului.

Săptămâna viitoare slobozenii vor face o deplasare la Popeşti Leordeni unde vor întâlni echipa locală – Viscofil.

Alexandru Boştină

4 comentarii

 1. mai, mai, mai!
  oi fi tu din slobozia, dar tot jurnalism se numeste ceea ce faci… ar fi util ceva mai multa deontologie! ceea ce ai facut se numeste instigare, ceea ce pentru un fan e de inteles, pentru un jurnalist este inacceptabil!
  parerea mea! nu ma lua pe sus! 🙂

 2. Treaba cu instigarea nu este valabila pentru ca este putin probabil ca vreun suporter sa se urce la masina si sa mearga la Breaza dupa arbitru in urma acestui articol…in ceea ce priveste deontologia nu cred ca este cazul sa ma condamni…mi-am permis si eu, cum fac si alti mari ziaristi si editorialisti, sa-mi strecor impresia personala in acest articol. Pur si simplu mi se pare incorect ca cineva care munceste sa fie nedreptatit.

 3. arbitrajul fara repros…la sfarsit o mica incurcatura atat!nu mai aruncati pe arbitrii…asa se face mai nou cand o echipa nu poate castiga mai ales cand are ca adversaj o alta echipa de rang mia mic……baietii sa lase milogeala si sa joace fotbal nu sa petreaca prin baruri pana in zorii zilei incantati de aburii alcoolului…alta nustificare nu este pt acest esec……asa nu se face performanta….

 4. Alexandru, “instigare” nu se numeste numai daca se si intampla fapta! daca eu voi spune aici ca cei din ianca ar trebui sa-ti rupa capu pentru articolul asta, tu ai putea sa reactionezi si sa ma acuzi de instigare imediat, nu sa astepti pana te vor “mangaia” cu bata cand iesi intr-o seara de la redactie! 😉
  apropos de deontologie, nu stiu care sunt “marii” ziaristi si editorialisti la care te uiti tu admirativ, dar poate din studierea operei lor reusesti sa iei partile bune si sa elimini erorile pe care (ei, da!) si ei le fac! nu folosi asta ca scuza!
  evident ca iti poti exprima o opinie! dar in alt tip de scriere si in alte conditii!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.