Medicul Vasile Olaru va fi candidatul Partidului Ialomiţenilor la primăria Slobozia

2

FLR_3415

Decizia a fost luată de către conducerea partidului ca soluţie salvatoare privind participarea la alegerile locale din 5 iunie.
Hotărârea s-a soldat cu demisia preşedintelui Partidului Ialomiţenilor, Constantin Vlăsceanu, care s-a retras din acest proiect politic.
Candidatul Partidului Ialomiţenilor va fi prezentat azi după amiază în cadrul unei conferinţe de presă, când va fi anunţat şi noul preşedinte al formaţiunii politice.

2 comentarii

  1. Buna strategia PSD, isi transfera toate rezidurile la formatiuni politice rivale si asa ii compromite. Toata lumea acum o sa identifice noul partid lansat cu pompa (cred ca dupa locale o sa fie bun de pompe funebre) cu PSD si uite asa inca un proiect care promitea ceva s-a nascut mort

  2. După ce am susţinut faptul că dl. Sitaru a făcut un lucru bun, am fost tratat cu tot felul de invective, de genul “Ia-l acasă pe Sitaru!”. Dacă această “strategie” a P.I. este adevărată, îmi pun cenuşă-n cap şi zic precum Postelnicu: Am fost un dobitoc!
    Nu se poate ca o asemenea lichea precum Olaru să fie propunerea unui partid ce s-a voit a fi unul serios, rupt de metehnele trecutului. El a furat de-a rupt cât a fost “managerul” Spitalului Judeţean, d’apoi dacă, ferească Dumnezeu, ar ajunge primar?! Sper că slobozenii au capul pe umeri şi nu vor vota NICIODATĂ cu exemplare precum OLARU sau IONAŞCU.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.