Prezentare candidaţi PSD Ialomiţa pentru alegerile locale parţiale din 11 iunie. Ministrul Turismului, prezent la lansarea electorală de la Amara

1

Organizaţia PSD Ialomiţa şi-a prezentat candidaţii pentru alegerile locale parţiale din 11 iunie pentru oraşele Amara, Fierbinţi Târg şi Ţăndărei. În judeţ, campania este coordonată de Victor Moraru, iar obiectivul este de câştigare a tuturor celor trei primării. „Noi am căutat să avem cei mai buni candidaţi pentru că suntem un partid cu o bază mare de selecţie, care a fost votat şi la alegerile locale şi la cele parlamentare, ceea ce ne dă convingerea că vom câştiga şi aceste alegeri parţiale”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa.

La Primăria Ţăndărei, PSD merge cu Nicoleta Toma profesor şi preşedintă a Organizaţiei de femei: „Candidez pentru că am confirmarea că femeile pot face carieră şi în politică, dar mai ales pentru continuarea proiectelor mari, grandioase, pe care PSD le are în desfăşurare, cu fonduri nerambursabile.”

Pentru Fierbinţi Târg, social democraţii candidează cu Marius Alin Câmpeanu, în vârstă de 48 de ani, tatăl a doi copii: „Continuăm modernizarea oraşului Fierbinţi. Împreună cu echipa PSD sper să ducem la bun sfârşit programele aflate în derulare şi să-i mulţumim pe locuitorii oraşului.”

La Amara, PSD  l-a desemnat candidat al organizaţiei pe Ion Măiţă, amărean get beget, în vârstă de 48 de ani, tatăl a doi copii: „Îmi doresc pentru Amara ceea ce îmi doresc şi mie. Nu poţi face politică dacă nu iubeşti oamenii, nu poţi intra în administraţie dacă nu respecţi cetăţenii.”

Interesant e că, la Amara, ALDE participă la alegerile locale parţiale printr-o candidatură proprie a actualului viceprimar din partea liberalilor lui Tăriceanu. „Fiecare este liber să intre în competiţie, dar eu vă spun că nu are nicio şansă. A fost colegul nostru, o persoană respectabilă, pe care am apreciat-o, dar colaborarea actuală merge foarte bine şi vom câştiga cu un scor aproape de cel pe care îl obţinea Victor Moraru la Amara. Nu văd nici un fel de impediment şi fiecare are dreptul să creadă în şansele lui”, a declarat Marian Neacşu, coordonatorul PSD la nivel naţional al alegerilor parţiale.

Funcţionarea fără sincope a alianţei PSD-ALDE a fost întărită şi de vicepreşedintele CJI, Ionel Gae, care a precizat că situaţia de la Amara va fi discutată în biroul politic executiv: „Noi susţinem 100% candidaţii PSD şi apelăm la toate metodele politice pentru a face acest lucru.”  Lansarea candidaturii lui Ion Măiţă pentru primăria Amara, a avut loc duminică, în prezenţa ministrului turismului, Mircea Titus Dobre. 

1 comentariu

  1. Din cate stiu, organizatia ALDE susține candidatul de la Amara. Deci probabil ati facut o greșeala atunci cand ati spus ca actualul viceprimar candidează din partea acestei organizații.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.