Spune-mi, Paul…

20

…când va ieşi Rromania din marele rahat în care ne aflăm?

…va fi vreodată bine în ţara asta?

…măcar copiii noştri vor trăi rezonabil?

… TVA-ul, când scade? Impozitul forfetar, când îl scot boii ăştia?

Sau voi avea şi eu pensia mai mare decât fi-mea salariul, bugetarul leafa mai mare decât privatul, cei cu pensii speciale de 5 ori pensia cât una de fraier? Contractele pentru ipoteticele autostrăzi tot neamurile şi prietenii pedeliştilor le vor obţine? Sau vor intra pe fir pesediştii?

Vor mai exista PDL – PSD – PNL în viitorul pe care-l mai am de trăit? Dacă nu, tot politicienii de azi sau copiii lor vor conduce viitoarele alte partide “Pentru Progresul Rromâniei”?

… şi ar mai fi mii şi mii de alte întrebări ce ar putea face creierul caracatiţei Paul să explodeze.

Tu ce l-ai întreba pe Paul?

20 comentarii

 1. Eu l-as intraba ce-o sa li se intample hotilor care au privatizat distributia de gaze in RO? De ce era nevoie de asta? ,,Cei doi mari furnizori de gaze din Romania, GDF Suez Energy si E.On Gaz, si-au triplat profiturile in anul de criza 2009, si asta in conditiile in care consumul de gaze a fost mai mic. GDF Suez Energy, care furnizeaza gaze in jumatatea de sud a Romaniei, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 3,62 miliarde de lei. Afacerile companiei au inregistrat o usoara scadere fata de anul precedent, cand s-au ridicat la 3,73 miliarde de lei.
  Profitul raportat insa anul trecut a fost de 380,38 milioane de lei, de circa trei ori mai mare fata de rezultatul anului 2008, cand a fost de 128,58 milioane de lei. Numarul de angajati al companiei a scazut anul trecut de la 1.225 la 916, ” conform Money. ,,E.On Gaz, care furnizeaza gaze naturale in jumatatea de nord a tarii, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 2,55 miliarde de lei, in scadere comparativ cu anul 2008, cand s-a inregistrat o cifra de afaceri 2,97 miliarde de lei. Profitul companiei a crescut insa de peste trei ori in 2009, de la 43,66 milioane de lei in 2008 la 141,73 milioane de lei in 2009. In ceea ce priveste numarul de angajati, compania a avut 467 de salariati in 2008 si 475 de salariati in 2009.” Aceste date se inregstreaza in conditiile in care consumul de gaze a scazut cu 15% in 2009 fata de 2008, potrivit Agentiei de Reglementare in domeniul Energiei. Gaze placute, tovarasi!

 2. Pt. ,,nu politizati caracatitele”: Demult, demult, tentaculele psd au cuprins RO si au lucrat la ,,privatizarea” ei, a se vedea, dau doar un exemplu: TANDEMUL VANTU-VACAROIU. Asadar tentaculele trebuie taiate cat mai repede si cat mai bine!

 3. Pt. Paul: cui apartine CATAVENCU acum vericule? Cumva lui VANTU? Intreaba-l pe ing. ion iliescu, specialist in hidroamelioratii, de ce in Olanda (ce are 80% din suprafata sub nivelul Marii Nordului) nu sunt inundatii? Un capitan de vas, ca base, ce poate sa faca si sa spuna, atata timp cat ,,specialisii” (in sifonari) ai psd n-au facut nimic pentru RO!

 4. “Vor mai exista PDL – PSD – PNL în viitorul pe care-l mai am de trăit? Dacă nu, tot politicienii de azi sau copiii lor vor conduce viitoarele alte partide “Pentru Progresul Rromâniei”?

  Nimeni nu intra in politica pentru progresul tarii. Nu la noi, oricum. Cred ca idealistii din politica au disparut odata cu ultimul detinut politic. Pe vremuri oamenii politici faceau puscarie pentru ideile lor.
  Pana una alta suntem condusi de “minti luminate cu lanterna”. Baieti descurcareti care au intrat in politica in primul rand ca sa le fie bine lor. Apoi rudelor si prietenilor.

 5. Caracatita are un creier central si cate unul secundar, in fiecare din brate; ati observat cati (ma) ataca? Totusi, pana la 9 mai am de asteptat, si sunt dispus sa o fac (rima voita, bineinteles)… Draga ,,eu” ai dreptate, insa cum crezi ca poate fi condusa o tara fara niste oameni numiti politicieni? Oricum, si multi dintre detinutii politici au ajuns asa datorita sistemului rusesc, bolsevic, impus de regimul totalitar COMUNIST. Un regim totalitar creeaza obligatoriu detinuti politici, ei sunt ,,anticorpii” societatii, datorita carora ne dam seama cum stau lucrurile.

 6. Pt. Gura Ialomitei: Unde vezi tu ca-i scuz pe pd-l-isti, dezamorsez manipularea presei imputite, atata tot. Cati romani care se distreaza vazand prima pagina din catavencu stiu ,,amanuntul” cu propietarul?
  Pt. Paul: ai inteles ca ma refer la acel vantu despre care presa scrie CA A FOST INFORMATOR AL SECURITATII si mentor al FNI (,,Dormi in pace, FNI vegheaza pentru tine!”)? Ai inteles ca acest patron al catavencu, fost puscarias si asociat cu diversi psd-isti (GUSA e un alt nume) e un dusman al sutelor de mii de pagubiti fni si fna? Raspunde Paul!
  Pentru gigi: decat sa faci procese de intentie de doi bani, nu zece lei, mai bine te-ai uita la disputa antonescu-ponta, cu un pd-l-ist la mijloc (nu-i dau numele, ca o sa zici ca-i fac reclama); mai bine te-ai uita si in ograda proprie. Pentru ca esti din Ograda psd, nu?

 7. Pentru gigi poliglot din nastere:,,Un scientifique a tenu à prouver que Paul le Poulpe n’était qu’un charlatan et qu’il succomberait avant l’Euro 2012. Un drame qui laisse les pronostiqueurs en alerte. Angel Guerra, expert espagnol en poulpes de l’Institut des Enquêtes Marines du CSIC à Vigo, ne croit pas aux pouvoirs surnaturels de Paul, le célèbre poulpe qui a pronostiqué la victoire de l’Espagne. Et pour cause, le scientifique explique comment le céphalopode optait toujours pour le drapeau espagnol lors des protocolaires séances de pronostiques d’avant-matches : “Des drapeaux sont plus visibles que d’autres pour Paul”, explique Angel Guerra. “Certains ont des couleurs plus attractives et le contraste est facilement détectable. Conclure que Paul a des pouvoirs divinatoires est impossible… au moins de ce que l’on sache.” Le drapeau espagnol, orné de jaune et de rouge, aurait donc été plus facilement accessible au regard perçant de l’animal. Autre mauvaise nouvelle : l’homme de sciences assure que les poulpes vivent au maximum trois ans. Paul ne verra donc pas l’Euro 2012! Mais les bookmakers pourront toujours parier sur la date de son décès.”

 8. Mike,

  Citeste mai atent ce am scris. Esti doar un injectat anti-orice. Foarte constructiv!
  Repet, poate pricepi: ” a demarat”.

  In plus, sa intrebam caracatita si de flota?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.