Trei politisti de la circulatie din Urziceni sunt retinuti pentru 24 de ore in arestul politiei

1

Ei sunt acuzati pentru luare de mita, fals intelectual, uz de fals si complicitate. Agentii au fost dati pe mana politiei de un coleg din Brasov, care se afla in tranzit prin Ialomita.
Tarasenia s-a petrecut la jumatatea lunii noiembrie, cand echipajul de la circulatie a oprit un autoturism pentru ca ar fi trecut peste calea ferata dintre Barbulesti si Urziceni in timp ce semnalele luminoase si acustice erau in functiune. Conducatorului auto i s-a comunicat ca i se va retine permisul si va fi amendat cu o mie de lei. Politistii au devenit generosi si au pretins 500 de lei pentru a uita de prevederile legale. Soferul a reusit sa stranga de la colegii de drum 400 de lei iar pentru ca la plecare sa i se spuna sa rupa procesul verbal de constatare, intocmit pentru lipsa de documente si necompletat in dreptul sanctiunii. Ghinionul politistilor ciubucari a fost ca soferul mai era insotit de un politist din Brasov care in aceasta situatie nu a tinut cont de solidaritatea de breasla ci i-a denuntat pe cei trei agenti de la Urziceni.
Din dispoziţia conducerii I.P.J. Ialomiţa, la nivelul Poliţiei municipiului Urziceni, au fost efectuate verificări, pe baza cărora s-a întocmit un dosar penal, ce a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni, instituţie care, conform competenţei, a declinat dosarul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa. 
Cei trei sunt retinuti in arest si cercetati de DNA.

Clementina Tudor

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.