Trupul uneia dintre fetele înghiţite de ape la Alexeni a fost recuperat

1
Un apel primit la 112 în această dimineaţă, în jurul orei 06.30, anunţa faptul că trupul fetei în vârstă de 14 ani a fost observat plutind pe apă de către bunicul ei, la aproximativ 1 km aval de locul unde s-a înecat, fiind recuperat de către o altă rudă.
Echipa de căutare-salvare de la Detaşamentul Urziceni a pornit şi în această dimineaţă cu barca pneumatică din dotare în căutarea celei de-a doua fetiţe dispărute în seara zilei de 07.06.2010.
Cele două fetiţe, în vârstă de 13 şi 14 ani, au mers în apropierea râului Ialomiţa unde se jucau şi făceau plajă, când au alunecat în apă şi au fost trase de curenţi în albia râului. Încă de atunci, trupurile copiilor sunt căutate fără încetare de profesioniştii în situaţii de urgenţă şi de localnici, intervenţia fiind îngreunată de faptul că în această perioadă debitul râului este crescut, iar curenţii sunt foarte puternici.
Sg. maj. Lăcrămioara Chirea, ISUJ Ialomiţa

1 comentariu

  1. am citit in ziar despre fetele din alexeni innecate in raul ialomita.imi vine sa plang si acum dar asta le-a fost soarta.eu le doresc sanatate familiilor lor si dumnezeu sa aibe grija de ele

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.