Un copil din Ţăndărei s-a electrocutat în triajul CFR

0

Un minor în vârstă de 11 ani din oraşul Ţăndărei a fost transportat în această după – amiază la Spitalul de Urgenţă Slobozia cu arsuri pe 70 % din suprafaţa corpului, după ce, în timp ce se juca în Triajul Staţiei CFR Ţăndărei s-a electrocutat.

Poliţia a fost sesizată despre producerea evenimentului prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, la ora 17.56, de către o femeie, martor la incident.

În urma cercetărilor efectuate de o echipă operativă din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Ţăndărei s-a stabilit că victima, împreună cu un alt minor, se juca în zona triajului, iar în momentul în care s-a urcat pe un utilaj aparţinând CFR Constanţa, garat pe linia şase a staţiei, a intrat în câmpul de inducţie a reţelei electrice de contact de 27 de kilovolţi, electrocutându-se.

Pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, minorul a fost transportat cu Ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Slobozia, fiind ulterior transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din capitală.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Ţăndărei.

Inspector de poliţie SALAORU DANIELA, compartiment relaţii publice IPJ Ialomiţa

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.