Un pic de comment

4

_DSC0435

Țăndărei, azi. În poza de sus e casa în construcție a lui Silvian Ciupercă, în cea de jos intrarea în scara blocului unde locuiește, plus mașina. Și cu asta am parcurs aproape complet declarația de avere a ""baronului"".

Știu, o să mă faceți pedeserist. No problem. Sau o să spuneți că a pitit banii foarte bine. Posibil.

Dar lăsați-mă, până la proba contrarie, să fiu contra valului. Și nu, nu mi-a dat bani. Mulțumiți?

PS: acum două luni i-am ""promis"" că dacă o să se dovedească vreodată că are vile pe undeva, o să fiu primul care publică pozele cu ele. Deocamdată nu am ce, dar promisiunea rămâne valabilă.

_DSC0450

4 comentarii

  1. Apreciez la modul EXCEPTIONAL atitudinea foarte corecta a celui ce a scris acestea. Nici eu nu sunt pedeserist (Doamne fereste!), nu sunt nici fan Silvian Ciuperca. Dar trebuie sa fim corecti. Sincer, nu am auzit  absolut nimic despre eventuale afaceri sau furaciuni  ale presedintelui Ciuperca.

  2. Nici eu nu cred ca este un om bogat sau un corupt. Ci doar o persoana care a incercat cu o mare tenacitate si din toate eforturile sa faca judetul Ialomita sa arate ca si locuintele lui. S-a intrecut chiar pe sine cu foarte necesara parcare din centrul orasului, pt  ca nu cred ca locuintele lui au asa ceva! Sa nu imi spuneti ca tinea mortis primaria sa bagi bani in asta, ca nu crede nimeni. E o hotarare de partid. Iar partidul, cine era?

  3. Nici mie nu mi-a dat nimeni bani să scriu aici. Dar mă simt revoltat de modul subtil în care încercați să îi luați apărarea, distrăgând atenția de la faptele pentru care este suspectat: prejudicierea județului cu niște miliarde de lei noi. Pe scurt, a făcut în așa fel încât niște prieteni să arendeze niște terenuri (care nu erau ale lui Ciupercă – ci ale statului – adică ale noastre) la prețuri de nimic, în jur de 100 lei/hectar. Și de aici se trage concluzia ce simplu este să faci afaceri în agricultură și de ce Poenaru este cel mai bogat om al județului. Cred că o faptă de bun simț ar fi să modificați titlul din "Un pic de comment" în "Un comment care distrage atenția". Dacă veți publica ceea ce am scris eu, bineînțeles.

    Ciupercă îmi este simpatic. Nu s-a îmbogățit din funcția de președinte de CJ. Dar a prejudiciat județul cu miliarde, și asta este la fel de grav ca și evaziunea fiscală.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.