Unirea a pierdut, iar!

3

unirea-003-bunUnirea – CS Domneşti 1-3

Astăzi, 20 aprilie, pe stadionul 1 Mai din Slobozia elevii antrenorului Răuţă au întâlnit într-o etapă intermediară Clubul Sportiv Domneşti. Scorul a fost de 3-1 în favoarea echipei oaspete. Deşi slobozenii au avut mai multe ocazii de gol, le-au irosit de fiecare data.

La meci a fost prezent şi primarul Gabi Ionaşcu care a declarat că nu este mulţumit deloc de evoluţia echipei, mai ales după rezultatul de astăzi.

Ultimile 10 minute echipa slobozeană a jucat în 10 oameni după accidentarea lui Coman în minutul 82. Vineri Unirea ar fi trebuit să meargă la Constanţa pentru a întâlni echipa Oil Terminal, insă aceasta s-a retras, iar fotbaliştii slobozeni se vor pregăti pentru partida cu Viitorul Însurăţei, disputată acasă pe 30 aprilie.

Alexandru Boştină

3 comentarii

  1. sa plece rauta si petarda aia de portar de fisu de la slobozia le mananca banii degeaba de la club puscariiilor ….cine va adus aici antrnoru are 3000 de euro salariu si fotbalistii nu si-au mai primit banii din tur …cand era eusebiu tudor cu lara si cu ciorcau mihalcescu ,chitu si alti era bine

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.